Мега скандал! ГЕРБ кметът Иван Портних пиян натиска служителка в хотел в Израел, задържан!

Кметът на Варна Иван Портних позорно е бил изгонен от Израел след като заформил пиянски скандал в хотел в курортния град Хайфа, разкри АФЕРА.

Портних е бил водач на делегация, представляваща Община Варна, която е трябвало да подпише меморандум за побратимяване с Хайфа.

Още първата вечер от командировката си в Израел обаче, варненският градоначалник е изпил промишлени количества алкохол в хотела, в който е отседнал.

Портних се държал „позорно“, описват случката от израелската медия „Канал 20“.

Евгений Дайнов: Конфискуваха току-що връчения паспорт на Полфрийман. Стабилност!

Според разкази на персонала в хотела, цитирани от местните медии, кметът на Варна е нападнал и унизил служителка на хотела. Портних е крещял, че е важен гост и трябва да изпълняват всичките му желания. Озверелият от алкохола кмет на Варна е дръпнал една от сервитьорките, хванал я за врата и я натиснал към чатала си, искайки да му прави френска любов.

Полицаите в Хайфа никак не са се трогнали от „специалния статут“ на самозабравилия се варненски кмет и набързо секнали мераците му.

След като срамната история е стигнала до ръководството на общината в Хайфа, домакините на Портних на бързо са отменили предвидените събития с него и посраменият градоначалник набързо е изведен от Израел със забрана да посещава страната отново.

Две израелски медии информират за случката като съобщават, че са получили потвърждение за скандала от общинските власти в Хайфа.

Още по-скандалното е, че новината е потулена от медиите в България.

Никой досега не е посмял да разкаже срамната изцепка на Иван Портних, въпреки че в израелските медии има напоителна информация за скандала. Придворните медии, подмазващи се на варненския кмет са публикували цяла плеяда от съобщения как Портних потегля за Израел и как ще побратимява Варна с Хайфа. В това число и Общинският съвет е гласувал експресно текст на меморандум за стътрудничество.

След набързо приключилата командировка на кмета, обаче в медийното пространство се прокрадват само няколко кратки съобщения с предварително написан текст. Няма нито дума, обаче защо Варна не се е побратимила с Хайфа, дори и днес година и половина след срамната изцепка.

Още по-срамно е как Иван Портних може да е лицето на град Варна пред Израел, имайки предвид, че Морската ни столица традиционно приема голям брой туристи от тази страна. Средно по 100 хил. израелски граждани посещават Варна всеки сезон.

От миналата година, обаче спадът на туристи по Черноморието ни е колосален като по официални данни достигна 20%.

Дали Варна може да разчита на човек с имидж на пияница и скандалджия, качен Горе на черешата, като Иван Портних да пази доброто име на града и да спомага туризмът отново да се увеличи?

АФЕРА разкри и, че след като пияният Портних е бил задържан от израелските ченгета, се е наложило лично премиерът Бойко Борисов да звъни от България, за „да оправя“ гербаджийското си протеже.

Ето и линкове към статиите на медиите в Израел съобщили за пиянската изцепка на Иван Портних:
https://www.20il.co.il/0303-2/
https://newshaifakrayot.net/?p=90322

АФЕРА НАСТОЯВА ЗА НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ГЕРБ КМЕТА ИВАН ПОРТНИХ, КАКТО И НА МЕНТОРА МУ – ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ!

МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА!

http://afera.bg

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...