Лидерът на БОЕЦ получи 50-та призовка от МВР, искат да го регистрират като бандит

.
Георги Георгиев

Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев получи 50-та поред призовка за тази година от МВР. Това стана ясно от негов пост във Фейсбук.
Ченгетата този път са го привикали, за да му направят полицейска регистрация като на бандит. Това стана ден, след като се разбра, че сдружението е осъдило окончателно НАП, които отказаха да предоставят информация за размера на несъбрания корпоративен данък. След решението на съда те ще бъдат принудени да го направят. 

„Получих призовка номер 50 за тази година. За явяване за принудителна полицейска регистрация. Битката с мафията и слугите и се води на всички фронтове, всеки ден. Огромна част от тази битка остава скрита, дори не може да си представите през какво минават бойците ежедневно. Това е част от цената, която плащаме за битките си срещу дебелите. Ние имаме Истината, те имат цялата власт и институции-бухалки. При тези битки не се правят селфита, няма лайкове, няма речи и плакати, нито медии и камери, нито стотици хора около теб да ти пазят гърба, или да те аплодират.

С мафията с мирни манифестации и пърформанси няма да се преборим. Ще ви разхождат по паветата докато дебелите стават все по-дебелите, а нас ми смачкат. В ход е офанзива за унищожаване на последните истински ядра на съпротива. 

Дебелите затягат примката. Разбира се, че няма да се явя и по тази призовка. Не участвам в бухалковите сценарии на мафията. Предполагам, че до дни ще бъда задържан, това е целта им, която се опитват от години да постигнат. Когато се случи, БОЕЦ ще продължим своите битки. Има колеги, които дублират моята дейност и контакти и ще продължат, като буквално за часове ще поемат дейността. Най-важното! Трябва да се съберем и да спрем назначението на Гешев. Да попречим на мафията да си осигури още седем години безнаказан грабеж. На 24.10 – денят на избора на Гешев, в 9.30ч. – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! Стоп Гешев. БЕЗ СТРАХ!“, отбелязва Георги Георгиев.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...