Thank you англичани, че свалихте Боби. Можете ли и Шиши?

.
Източник: Facebook, Станислав Беловски

Вторник, 15 октомври: хубаво време и хубава новина - Боби Михайлов подал оставка като шеф на Футболния съюз. Това, което преди време не успяха да направят Христо Стоичков и Любослав Пенев, го направиха англичаните. Не са чак съветската армия, за да им вдигаме паметник, но все пак трябва да сме им благодарни. Не само за Боби.
Като ни вкараха 6 гола в тренировъчно темпо, те ни показаха къде се намираме в действителност на футболната карта. Отпаднаха заблудите. И се появиха дълго прикривани проблеми.

И за още нещо ни отвориха очите: най-после видяхме агитката, която поздравява по нацистки и отправя расистки обиди. Агитката я има отдавна, знаем я, но всички – най-вече прокуратурата и МВР – се правеха, че я няма. Дори изглежда, че я толерират. Сега я видяхме и се сетихме, че същите качулки разнасяха кървави агнешки главички пред ВСС срещу Лозан Панов, скандираха в подкрепа, а после срещу кандидата за главен прокурор Иван Гешев, замеряха с яйца критиците на модела, наложен от Делян Пеевски.

Христо Стоичков и Любо Пенев отдавна предупредиха, че БФС под шапката на Боби Михайлов е вреден за футбола. Не скриха, че той е фигурант, а зад него стоят други сили – сещате се Кои.

 „Сивият кардинал“, както го наричат мнозина в БФС, е Атанас Фурнаджиев. Шеф в „Мото-Пфое“, близък приятел и бизнес партньор на Делян Пеевски. Плътно до него е Камен Костадинов, бивш депутат от ДПС и също близък на Пеевски и Доган.

Чуха се веднага гласове, че англичаните предозирали темата за расизма. Може, но не това е причина за катастрофата на родния футбол. Причините са в БФС и над него. Самият факт, че Михайлов подаде оставка, след намесата на Бойко Борисов доказва, че хаосът е пълен.

Боби вече може да играе кючек където си иска, защото не е публична личност. Поне за известно време, докато му намерят подходящо място. Консул в някоя държава, например. А защо не и съветник по футболните въпроси в правителството. Защото се очаква, по примера на Политбюро от 1985 г., властта да се заеме с решаването на проблемите в българския футбол. Тогава с желязна ръка действаше Милко Балев, а „Левски“ и ЦСКА бяха прекръстени на „Витоша“ и „Средец“… И  днес ще се намери някой подобен.

Боби Михайлов си тръгва, но Бобимихайловщината още е там. Затова да не бързаме с шампанското. Моделът е жилав и хапе най-силно, когато умира.

Очакваме указания от Дубай. Властелинът дон Шиши разбира не само от контрабандни цигари и фалиране на банки. В изискан конспиративен дух ще узнаем, че прокуратурата е разкрила заговор срещу властта. Зли сили са изпратили ултрасите на стадиона, за да компрометират българския футбол и страната на розите. Главната цел обаче е да се удари по правителството и Бойко Борисов. Защото вече искат да го заменят.

И да знаете – това е самата истина. С едно уточнение: сюжетът е писан в  Дубайския център и щаба в х-л „Берлин“. Ако Борисов и това не знае - тежко му. 

Докато се пишеше този текст, стана ясно, че полиция и ГДБДП са влезли в базата на националния отбор в Бояна. Щели да проверяват и да се прави ревизия. Това събуждане пак е резултат от мача с Англия. Но истинското събуждане ще е, когато бъдат притиснати задкулисните играчи, които съсипват не само футбола, но и цялата държава.

Д-р Димитър Попкутуев

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...