За пръв път! Бойко обърна палачинката. Уплаши ли се?: 200 000 мигранти, ако влязат в България, не зная какво ще се случи със страната – Спокойно Бойко и да искаш не може да ги задържиш

Наша гурбетчийка: Тръгнах си от Англия и цял живот ще съжалявам, че не останах да бера ягоди там!

Категорични сме, че военната операция трябва да спре. Рискът от хуманитарна криза е много голям. Възникне ли хуманитарна криза, мигрантите ще дойдат. Това заяви пред журналисти след срещата си с президента Румен Радев министър-председателя Бойко Борисов, съобщи Блиц.

„Настояваме да бъдат прекратени военните действия. Само дипломацията може да реши този конфликт. Отчетохме, че мерките ни към този момент работят идеално и имат нула миграция. Що се касае до извънредни ситуации, които могат да дойдат – поровели сме учения, имаме разработени планове.

С президента обсъдихме и защитата ни на сухопътните граници. Беше много полезна среща”, обобщи премиерът. „Външните министри вече го решиха. Над 5 млрд. стокооборот с Турция имаме. При едни санкции, ще загубим милиарди.

Надявам се дипломацията и обединените усилия на всички да даде резултат. Да не забравяме, че Турция е държава член на НАТО и може да иска задействане на член 5-и. Тогава ще стане много интересно. Те официално говорят за това”, заяви Борисов. „200 000 мигранти, ако влязат в България, не зная какво ще се случи със страната. Ако влязат в Странджа, не искам да се ангажирам с резултата”, посочи той. „Ние спазваме всички нормативни актове и участваме активно в правенето на политика и на НАТО и на ЕС, и искаме конфликтът да свърши незабавно”, подчерта Борисов.

Източник/ци: https://vihrogon.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...