Всички комунисти във властта? Охранител на Тато влиза в битката за власт

Обрат! Охранител на Тато влиза в битката за власт

Щастлив обрат за кандидат за власт – личният бодигард на Тодор Живков се връща в битката на местните избори!

Lupa.bg вече съобщи, че бизнесменът Борислав Даскалов, който напира за общински съветник, бе заличен като водач на листата на една от малките партии с решение на Общинската избирателна комисия (ОИК) в града край Марица. Мотивът бе, че бившият служител на УБО нямал настоящ адрес в страната.

Даскалов обаче обжалва и така се стигна до щастливата развръзка - след анализ на доказателствата, приети по делото, съдебният състав на Административен съд – Пазарджик прие, че Борислав Даскалов отговаря на изискванията на закона.

Затова съдът връща делото като преписка на ОИК – Пазарджик за незабавно произнасяне с решение Борислав Даскалов да бъде регистриран като кандидат №1 в кандидатската листа за общински съветници, предложена от „Българско национално обединение“ за участие в изборите на 27 октомври.

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни