Орлин Павлов организира подписка за изборите: Нямаш диплома, не гласуваш! – Ами тези с фалшивите дипломи? Да прощават управляващите

Спорна подписка разпространява за изборите певецът Орлин Павлов. Според изпълнителя, лица, които нямат най-малкото средно образование, нямат място пред избирателните урни, научи HotArena.

Подписка ПРОТИВ правото на хора без средно образование да гласуват” разпространява певецът в социалните мрежи.

Актьорът, който отново ще изгрее на екран във филма „Завръщане” , реши, преди да започне да раздава автографи, самият той да събере такива. Подписката обаче има доста спорен характер и оставя някои въпроси нерешени, пише „България днес”.

Самият изпълнител смята, че тогава гласовете на образованите хора ще имат по-голяма тежест.

Онези гласове, които образованите хора у нас дават, ще добият по-голяма стойност и важност. Не може някой, който не е стъпвал в училище, да гласува”, категоричен е Павлов.

Естествено, гаранциите, че хора с образование няма да продадат гласа си, са близко до нулата.

А и у нас е най-лесно човек да си купи образование.

Дипломите се предлагат на кило и който е решил да продаде гласа си, ще го направи, независимо, дали има средно образование или титла „д-р”.

Самият Павлов смята, че държавата трябва да вземе мерки, за да ограничи дейността на фалшификаторите. И така да въведе нужния контрол.

Интересното е, че никъде по света няма практика необразованите хора да са със забрана да гласуват.

В България обаче съществува и друг парадокс—огромна маса от хора с висше образование отказват категорично да гласуват, на каквито и да е избори.

„Не мога да ги накарам да гласуват”, казва Орлин Павлов. Според него въвеждането на електронно гласуване е нужна и важна стъпка в провеждането на изборите у нас.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...