Бербатов: Това си е унижение, превъзходжаха ни генетично

gong.bg

Бившият български национал Димитър Бербатов даде интервю след разгромната загуба от Англия с 0:6 на Националния стадион „Васил Левски“:

„Очевидно е, че разликата е голяма. Генетично ни превъзхождат, начина на подаване, дори и самочувствието. Показахме голямо уважение и респект в първите минути, това беше прекалено“.

„Вкараха ранен гол, на всички беше ясно, че ни превъзхождаха и заслужено победиха“.

За малко да ги бием, но пак ни биха ама лошо: България – Англия 0:6, а на Боби всичко му е наред

Запитан относно ситуацията с расистките скандирания, Бербатов отказа да говори:

„Далеч съм от такива неща“.

„Аз съм човек, който гледа отстрани, мога да кажа, тъй като съм лял кръв на терена. Разликата беше от земята до небето. Ситуацията беше заповядайте, вкарайте ни“.

„Не мога да си позволя да давам оценки. И по-слаби отбори са се класирали на големи форуми. Въпросът е дали ще сме подготвени, ако се класираме“.

„Тази загуба трябва да се забрави възможно най-бързо. Футболистите няма да спят цяла нощ или даже седмица. Това си е унижение. Трябва да си дадем една трезва оценка", заяви Бербатов

Източник/ци: https://petel.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни