Нападки срещу храброто лице на България – Премиер-каратист 9 дан: БЯГСТВОТО Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД!

Става напечено: Израелци готови да се бият за кюрдите срещу турската армия

Тръмп възнамерява да отзове американските военни от Сирия

Бойко Борисов признал, че когато нападнат държавата му, щял да избяга. Така се пише в нашата социална мрежа. И наистина, той е един страхливец и при първата сериозна опасност, ще се махне. Всичко в него е пози.

Той е бил страхливец, когато е тренирал бойните изкуства. Неговият треньор Валери Найденов го казва в едно интервю – кръшкаше, за да не излезе да се бие. Той наистина е страхливец – когато го сваляха през януари – февруари 2013 година, той се криеше зад дебелите стени на министерския съвет.

Като е куражлия – защо не отиде при протестиращите?

Дори комичния Плевнелиев се престраши и отиде. А големият храбрец и стойкаджия не се мярна. Шестима се запалиха, пътят му на бягството беше озарен от шест живи факли. Той не е никакъв генерал – генералите в МВР са сламени, ала-бала. Затова мрази Радев, защото е истински генерал. И сега е така – той никога не отива при народа, който протестира.

Отива там, където му ръкопляскат. Той дори не ходи на българските празници. Дори когато е бил в СИК е бил последна дупка на кавала.

Това е една медийна фукара, едно медийно чудовище, което донесе огромни беди на България! Без разделянето той няма да е премиер. Той върна злобата в обществото, той постоянно противопоставя едни на други. Той се гаври с държавните институции. Той деморализира съд, прокуратура, полиция.

Направи за смях такива важни институции като парламента и президентството, за да блести с простотията си. Това е част от неговата страхливост.

Стефан Северин

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни