Румяна Ченалова: Какво ще загубиш народе, ако не гласуваш покорно и страхливо за ГЕРБ?

Идват избори. Време за съдене. Време за бъдеще.

Какво ще загубите бизнесмени, ако не гласувате покорно и страхливо за ГЕРБ?

Ще загубите кошмара да ви рекетират, плашат с НАП ,ДАНС ,прокуратура, фалит и съсипано бъдеще. Ще загубите омерзението да плащате под масата и да се срамувате от качеството на изпълнената поръчка. Ще изгубите среднощното будуване и ужасяващият глас на съвестта си ,че по магистралите убийци отново са загинали хора.

А вие, държавни служители, доволни ли сте от себе си – получавате мизерни заплати за безсмислена дейност от която дори не разбирате. Имате ли куража да гласувате за по- добро бъдеще?!

Юристите по министерства , агенции, комисии, комитети и т.н. , имате ли силата да се изправите и професионално достойно да ревизирате загробващите концесионни договори и всички двустранни и многостранни съглашения, с които българоубийците подариха богатствата на българската земя, вместо да осигурят висок стандарт на народа?!

Родители и учители, колко още ще позволим на управляващите?!Лъжите в историята ни, отровната храна, козметичните ремонти, продадените детски градини, отнемането на децата ни, бедността, унижението, убиването на националното ни самочувствието ?

Магистрати и служители на МВР – съзнавате ли колко много бъдещето зависи от вас, вашият професионализъм и доблест. Наведените глави ще ви осигурят измамно спокойствие и ще ви опозорят завинаги. Свободата и справедливостта не се продават!

Търговците в здравеопазването- и вие живеете в един дом, спите в една стая, имате един стомах, но сте загубили сърцата си. Днешното управление на държавата ви осигурява охолство и безнаказаност, но не е ли твърде висока цената?!

И вие, дребни Юди, които на всички избори припечелвате по 30, 50, дори 100лв…. пари за един ден. Децата ви ще живеят пак в бедност, несигурност, мрак. Това ли е цената на живота им?

Членовете на ГЕРБ, не разбрахте ли, че сте пионките в играта за власт на Борисов и шайката? Вашите мисли, чувства, умения , качества и идеи нямат никакво значение за водачите на глутницата. Вие сте невидими, вие сте само ръката, нужна да пусне бюлетината. Струва ли си за една заплата, която би била различна, ако държавата се управляваше от умни, компетентни и почтени хора?!

НАРОДЕ!

Вече няма какво да губим освен бедността, униженията, болката и гнева си.

Нужни са хора, които да създадат национална доктрина и стъпки за осъществяването и.Нужен е професионализъм и почтеност. Нужна е безкомпромисна ревизия на прехода и възмездие за престъпленията срещу българския народ!

Октомври е. Идват избори. Време ДА ИЗГОНИМ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!

Автор: Румяна Ченалова

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...