Зорница Русинова: Случаят с трите деца, изведени от семейната среда, се използва за манипулация

.
Зорница Русинова

Използва се ефекта на снежната топка. Какво целят хората, които стоят зад тази истерия с децата. Имаме информация кои са тези хора. За нас е важно първо да успокоим хората, че такова нещо няма. Това каза по НТВ Зорница Русинова-зам.-министър на социалното министерство.

От следващата година влиза ясен регламент-когато се обадим на 112, МВР и социалното министерство да реагират при сигнал за изоставено дете. Част от паниката е част от изборната кампания на партии. Не прави чест, защото това създава страхотни страхове в хората. Ежеседмично пускаме информация по региони, за да успокоим хората.

Ние имаме интерес децата да са образовани и да ходят на училище. Трябва да имаме по-сериозно отношение как да различим фалшивите новини от истинската информация. Случаят с трите деца, изведени от семейната среда, се използва за манипулация. Случаят е потресаващ. Има категоричен отказ да се възползват от съветите на социалните и  джипито. Това извеждане е потвърдено със съдебна заповед.

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни