Отчаяни времена изискват отчаяни действия? Борисов иска не само мигрантите от Eрдоган, но и боклука на Истанбул?

Явно след провала на сделката с “Фолксваген” и празната хазна на България, Бойко Борисов е изпаднал в паника, защото от финансово министерство всеки ден му обясняват, че няма пари в държавата.
Борисов безумно похарчи два милиарда долара за изтребителите Ф 16, само за да угоди на САЩ и да си купи още малко време във властта, но явно и това не помага, затова той буквално лети всеки ден на някъде с оферти, някой да дойде да инвестира в България.

Естествено всички отказват, но явно сделките, които сключи преди две години тайно от всички в България да приемаме боклука на цяла Европа, носят добри приходи в хазната, но уви недостатъчно, затова от наши източници научихме, че Бойко Борисов е наясно с плана за мигрантите на Ердоган, но освен тях иска и боклука на Истанбул.

При посещението си в Южна Корея Борисов на няколко пъти повтори, че е готов корейците да инвестират в България именно в пещи за изгаряне на боклук, като това спокойно можело да се случва в заводи около София, явно визирайки собствените си терени на които да бъдат изградени такива заводи, терени които беше приготвил в началото за китайските инвеститори, после за “Фолксваген” а сега уви за боклука на Истанбул, Европа и който друг поиска.

Освен това от години се коментира темата, че Борисов иска и част от мигрантите на Турция, за да получава пари от ЕС за тях, с които да кърпи и без това пробитият бюджет на България, но засега нещата не му се получават, но както научихме от самият него само преди ден, ако пред оградата застанат 100 000 мигранти е по-добре да ги пуснем да влязат, отколкото да чупят това прекрасно съоръжение за милиони, което и без това няма да издържи под напора на телата им.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_210.html?m=1

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни