Александър Ресиловски: „Грях“ му било на Тиквата – българоубиец, че сме били карали без пари по магистралите МУ…

„Грях“ му било на Тиквата – българоубиец, че сме били карали без пари по магистралите МУ…
Разчета за изхарчени НАШИ пари обаче показва различно нещо от думите на наглия лъжец – тиранин.
За последните години народните пари, похарчени за асфалт (и прибрани от ТЕХНИТЕ фирми за недовършена, боклучава работа) са в измерения от МИЛИАРДИ ЛЕВА.
Милиарди, които ни лишиха от здравеопазване, от образование, от култура, Милиарди, които бяха потрошени и прибрани, докато пенсиите са по-ниски от издръжката на куче в приют в нормалните държави, а месечните „детски“ са на стойност една пета от стойността на една от любимите пури, които банкянския Злодей обича да пуши. Милиарди, липсата на които обрекоха хиляди хора на жалко и мизерно съществувание, на болести, на глад, на студ и на бавна и мъчителна погибел.
Милиарди, дадени за нискокачествени настилки, костващи живота на хиляди хора годишно, избиващи се по магистралите МУ.
Милиарди, прибрани от полуграмотната му ШАЙКА от чучела, австралопитеци, пародийни персонажи и обикновени мутряци, с които те си построиха замъци с тераси като летища и асансьори возещи телесищата им директно до инкрустираните им със злато тоалетни.

Милиарди, които бяха за сметка на последния залък сух хляб от устата на трепереща от глад, студ и безнадежност старица. Милиарди, които бяха за сметка на здравето и бъдещето на българските деца.
Милиарди, без които закриха болниците и с които можеха да купят линейки. Милиарди, чието преразпределение направи народа ни най-беден на Континента, а мафията ни (разбирай, политиците) една от най-богатите в Света.
И така, след като физически затри стотици хиляди, след като изгони от Родината милиони и остави почти половината население да оцелява под екзистенц минимума, дебеловратата, плиткоумна Мутра установи свой „грях“… „Грях“, че не е доизтупал брашняния чувал и че не е излокал и последната капка кръв от народа. „Грях“, че кражбите му са съдрали кожите не на пет, а само на три поколения неродени още българчета (които ще са принудени да му плащат масрафа). „Грях“, че още може би не-всичко е ограбено и не-всички са погубени или прокудени. „Грях“, че все-още не всички от проклетата му Шайка и не-постоянно повръщат от преяждане с екзотични блюда.
И говорейки/пишейки за греховете на българоубиеца и неговите кръволоци се замислих, осъзнават ли тези, така наречени „хора“ колко и какви реални грехове имат и че рано или късно всеки един от тях ще плаща (дори и с лихвите) за тези си грехове и че това „плащане“ няма да бъде под формата на така любимото им, пародийно „поемане на политическа отговорност“?

Историята учи, че диктаторите, самопровъзгласили се за божества и извършили геноцид срещу собствените си народи обикновено не свършват красиво и не си отиват с аплодисменти и фанфари. Жалко е, че в цялата престъпна Шайка навярно няма нито един, който да има интелектуалния капацитет да осъзнае това.

Александър Ресиловски

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...