Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Ресиловски: „Грях“ му било на Тиквата – българоубиец, че сме били карали без пари по магистралите МУ…

„Грях“ му било на Тиквата – българоубиец, че сме били карали без пари по магистралите МУ…
Разчета за изхарчени НАШИ пари обаче показва различно нещо от думите на наглия лъжец – тиранин.
За последните години народните пари, похарчени за асфалт (и прибрани от ТЕХНИТЕ фирми за недовършена, боклучава работа) са в измерения от МИЛИАРДИ ЛЕВА.
Милиарди, които ни лишиха от здравеопазване, от образование, от култура, Милиарди, които бяха потрошени и прибрани, докато пенсиите са по-ниски от издръжката на куче в приют в нормалните държави, а месечните „детски“ са на стойност една пета от стойността на една от любимите пури, които банкянския Злодей обича да пуши. Милиарди, липсата на които обрекоха хиляди хора на жалко и мизерно съществувание, на болести, на глад, на студ и на бавна и мъчителна погибел.
Милиарди, дадени за нискокачествени настилки, костващи живота на хиляди хора годишно, избиващи се по магистралите МУ.
Милиарди, прибрани от полуграмотната му ШАЙКА от чучела, австралопитеци, пародийни персонажи и обикновени мутряци, с които те си построиха замъци с тераси като летища и асансьори возещи телесищата им директно до инкрустираните им със злато тоалетни.

Милиарди, които бяха за сметка на последния залък сух хляб от устата на трепереща от глад, студ и безнадежност старица. Милиарди, които бяха за сметка на здравето и бъдещето на българските деца.
Милиарди, без които закриха болниците и с които можеха да купят линейки. Милиарди, чието преразпределение направи народа ни най-беден на Континента, а мафията ни (разбирай, политиците) една от най-богатите в Света.
И така, след като физически затри стотици хиляди, след като изгони от Родината милиони и остави почти половината население да оцелява под екзистенц минимума, дебеловратата, плиткоумна Мутра установи свой „грях“… „Грях“, че не е доизтупал брашняния чувал и че не е излокал и последната капка кръв от народа. „Грях“, че кражбите му са съдрали кожите не на пет, а само на три поколения неродени още българчета (които ще са принудени да му плащат масрафа). „Грях“, че още може би не-всичко е ограбено и не-всички са погубени или прокудени. „Грях“, че все-още не всички от проклетата му Шайка и не-постоянно повръщат от преяждане с екзотични блюда.
И говорейки/пишейки за греховете на българоубиеца и неговите кръволоци се замислих, осъзнават ли тези, така наречени „хора“ колко и какви реални грехове имат и че рано или късно всеки един от тях ще плаща (дори и с лихвите) за тези си грехове и че това „плащане“ няма да бъде под формата на така любимото им, пародийно „поемане на политическа отговорност“?

Историята учи, че диктаторите, самопровъзгласили се за божества и извършили геноцид срещу собствените си народи обикновено не свършват красиво и не си отиват с аплодисменти и фанфари. Жалко е, че в цялата престъпна Шайка навярно няма нито един, който да има интелектуалния капацитет да осъзнае това.

Александър Ресиловски

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!