Конспиративни майтапи за по-весела неделя: След изборите ще арестуват Бойко Борисов!

Сотир Цацаров и Иван Гешев заминават за САЩ те трябва да са там на 18.10.2019 година, но посещението им няма нищо общо с българската държава, а се очаква двамата да получат инструкции кои политици в България да бъдат арестувани веднага след 27.10 денят на местните избори в България.

Според запознати Бойко Борисов изобщо не е наясно за какво е визитата на двамата в САЩ само шест дена преди Цацаров да сдаде прокуратурата на Гешев и това много го безпокояло, защото на всички е ясно, че Иван Гешев момчето от крайният квартал е всъщност момчето на Делян Пеевски точно затова Бойко Борисов е настоявал на срещата в САЩ да присъства и Сотир Цацаров, за да научи евентуално от него за кой политик какво се готви в България.

Дали Борисов и още няколко политици от Герб ще бъдат арестувани в началото на ноември, засега само се гадае, но всички си припомнят събитията от 2013 година, когато точно Делян Пеевски беше посочен за шеф на ДАНС именно, защото беше обещал да извърши арест на Борисов и Цветанов.

Днес обаче Пеевски и Борисов са привидно приятели, дори Борисов се раздели с 50% от нещата в Герб именно, защото ги предаде на ДПС и Пеевски, но за никого не е тайна, че Пеевски ще предаде Борисов в първият удобен момент, за да спаси себе си, защото от САЩ разполагат с огромна база данни за неговите тъмни далавери не само в България. Затова и никой не трябва да се учудва, защо удобният уж на всички Иван Гешев в един момент може да се окаже удобен само за ДПС и Пеевски и да разчисти терена от множество политици в България, които в продължение на години буквално причиняват геноцид над българското население.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...