Набедиха и задържаха човек на ГЕРБ пазарувал си гласове за някаква шайка

герб-купуване-на-гласове-496x260

Задържан е мъж от така наречения клан на Манджите

Първи арест за купуване на гласове преди местните избори на 27 октомври – полицията задържа мъж от Лясковец със списък със 100 имена на който пишело за Герб.

Това е станало при рутинна полицейска проверка на автомобил на паркинга на общинската болница, съобщи Нова телевизия. В колата пътували двама мъже и една жена. Неофициално тя е потвърдила, че става въпрос за купуване на гласове.

Открит е списък от 5 листа с имена и адресни регистрации на хора в Лясковец и селата Джулюница и Добри дял. Задържан за 24 часа обаче е само единият от мъжете – на 33 години, от така наречения клан на Манджите, които не краят никъде, че симпатизират и работят за Герб.

Майка му и баба му разказаха, че от снощи го няма, обадил се по телефона да каже, че е арестуван и е в полицията. Двете жени обаче отрекоха да се занимава с политика и търговия с вот. “Той не е такова момче, как ще купува гласове”, каза майка му.

По информация на Районната прокуратура на мъжа вече е повдигнато обвинение за купуване и продаване на гласове. Ако бъде признат за виновен, го грозят от 1 до 6 години затвор и глоба от 10 000 до 60 000 лева.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_628.html?m=1

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...