Бойко: Най ме е яд, че в Гърция по магистралите взимат по 5 евро на кола, а аз не

Бойко Борисов

Борисов с яд заяви, че в Гърция по магистралите взимат по 5 евро на кола,а той не можел.

Циничното бе изказване на Борисов, направено пред вицепремиера Красимир Каракачанов, министърката на регионалното развитие Петя Аврамова,финансовия министър Владимир Горанов и евроминисътъра Томислав Дончев и всички медии.

Той изрази съжаление, че видите ли бил научил българите да пътуват безплатно и това Борисов имал за свой най голям грях!Такава наглост, не са имали дори и античните тирани и диктатори.Парите 66 милиона за участъка от 9 км около Ябланица е платен, като всички други пътища от винетките платени от българските шофьори и данъци на целия български народ.

Според Бойко Борисов обаче,парите за пътища и магистрали са извадени от собствения му джоб ,заради което той също иска платени магистрали.Наглост ,алчност,горделивост и цинизъм, лъха от всяка фраза и израз на самозабравилия се, министър председател на Министерски съвет, изпълнител на решенията на Народното събрание.

blife.eu

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни