Бойко: Най ме е яд, че в Гърция по магистралите взимат по 5 евро на кола, а аз не

Бойко Борисов

Борисов с яд заяви, че в Гърция по магистралите взимат по 5 евро на кола,а той не можел.

Циничното бе изказване на Борисов, направено пред вицепремиера Красимир Каракачанов, министърката на регионалното развитие Петя Аврамова,финансовия министър Владимир Горанов и евроминисътъра Томислав Дончев и всички медии.

Той изрази съжаление, че видите ли бил научил българите да пътуват безплатно и това Борисов имал за свой най голям грях!Такава наглост, не са имали дори и античните тирани и диктатори.Парите 66 милиона за участъка от 9 км около Ябланица е платен, като всички други пътища от винетките платени от българските шофьори и данъци на целия български народ.

Според Бойко Борисов обаче,парите за пътища и магистрали са извадени от собствения му джоб ,заради което той също иска платени магистрали.Наглост ,алчност,горделивост и цинизъм, лъха от всяка фраза и израз на самозабравилия се, министър председател на Министерски съвет, изпълнител на решенията на Народното събрание.

blife.eu

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...