Голяма Радост! Бедният Борисов подарил Порше за 200 бона на шефката на кабинета си

СКАНДАЛНО! Деница Желева от Бургас, която само преди няколко месеца зае мястото на Румяна Бъчварова в кабинета на Бойко Борисов вече шофира бяло “Порше Панамера” коментират запознати от града край морето.
Нейни приятелки не крият, че дъщерята на червен мултимилионер пряко свързан с Държавна сигурност им се е похвалила, че лично Бойко Борисов и е подарил колата, за да не се излага пред неговите приятели, когато и се налага да му урежда ангажиментите. Явно момичето е влязло под кожата на Борисов пък коментират граждани в социалната мрежа, като споделят, че за втори път се разчува Борисов да прави скъпи подаръци на красиви жени от обкръжението си.

Борисов в Ямбол: Всеки, който прецени, че трябва да живее по-луксозно от другите, няма място при нас

Дали е само шефка на кабинета му пък питат други хора, като коментират че Борисов явно вече се е помислил за несменяем и се държи като лидер на мафиотска структура, който подарява на държанките си коли за по 200 000 лева, за да му са подръка по всяко време и да изпълняват прищявките му. А в мрежата вече се появи и култувото, Бойко явно е решил да стане автор на песента, ” Бяла пантера с бяла панамера”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/200.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни