Голяма Радост! Бедният Борисов подарил Порше за 200 бона на шефката на кабинета си

СКАНДАЛНО! Деница Желева от Бургас, която само преди няколко месеца зае мястото на Румяна Бъчварова в кабинета на Бойко Борисов вече шофира бяло “Порше Панамера” коментират запознати от града край морето.
Нейни приятелки не крият, че дъщерята на червен мултимилионер пряко свързан с Държавна сигурност им се е похвалила, че лично Бойко Борисов и е подарил колата, за да не се излага пред неговите приятели, когато и се налага да му урежда ангажиментите. Явно момичето е влязло под кожата на Борисов пък коментират граждани в социалната мрежа, като споделят, че за втори път се разчува Борисов да прави скъпи подаръци на красиви жени от обкръжението си.

Борисов в Ямбол: Всеки, който прецени, че трябва да живее по-луксозно от другите, няма място при нас

Дали е само шефка на кабинета му пък питат други хора, като коментират че Борисов явно вече се е помислил за несменяем и се държи като лидер на мафиотска структура, който подарява на държанките си коли за по 200 000 лева, за да му са подръка по всяко време и да изпълняват прищявките му. А в мрежата вече се появи и култувото, Бойко явно е решил да стане автор на песента, ” Бяла пантера с бяла панамера”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/200.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...