Илиян Василев: Цацаров и Гешев си разменят местата по модела Путин - Медведев

.
Илиян Василев

Във връзка с предстоящото посещение на тандема Цацаров и Гешев, да припомня на американските им домакини, че двамата използват модела Путин - Медведев, като си разменят местата единият ще стане главен прокурор, а другия шеф на КПКОНПИ.

КПКОНПИ да напомня, ще получи тези пълномощия, включително да разследва и арестува, които отказваха на Пламен Георгиев.

Знаете че както КПКОНПИ може да тормози, дори прокуратурата не може. Като я усилят допълнително и превърнат в специална служба с повишени пълномощия, двамата заедно ще могат да завършат модела на Вишински. Ще си имат и специален съд за да осъждат, когото си искат. В по-мека форма, просто ще стане това, което бе след Втората Световна Война - с Народния съд. Да напомня, че Гешев и Цацаров са първи агенти на руско влияние в страната, в приложения материал ще видите само част от данните. Разполагаме с много повече. Когато Цветан Василев заведе дело по закона Магнитски за корупция срещу двамата /основно Цацаров и Пеевски/, те наеха препоръчаната им от Чайка и обслужваща сина на Чайка, който съще е разследван за корупция, американска правна кантора.

И за домашно да прочетат статията, която отразява близките родствени връзки на Цацаров/Гешев и Чайка и че българската прокуратура не се обучава в САЩ, а в Русия, за това и методите им са същите...

Без да споря, само ще кажа, че именно Цацаров отсвири Пламен Георгиев и го махна от всички постове, за да може да му заеме мястото.

Този, който си мисли, че с отстраняването на Пламен Георгиев са отсреляли по-голямата риба на корупцията, много, ама много е сбъркал. Сравнете терасите и декларациите /като финансов ефект/ с много, стотицимилионните интереси, които Цацаров и Гешев защитават и усвояват.

Спомнете си за сто хиляди НА МЕСЕЦ, които Цацаров е получавал. Изобщо малко фокус и приоритизация няма да е зле, защото това което са ни подготвили като тандем Гешев и Цацаров, е много по-страшно от Путин-Медведев, защото е по перфидно.

И визитата в САЩ само ще им позволи да легитимират притчата си, за голямата борба с корупцията, в която Гочев /Гешев ще подава на Кочев /Цацаров и обратно, ще определят кой може да бъде разследван, ще произвеждат доклади за напредък и ще омайват искащите да бъдат омайвани европейски и американски чиновници.

Събудете се господа! Помагате на автократите в България! Или вече при Тръмп няма никакви задръжки и именно събитията в САЩ се използват като заслон от руските специални служби за прокарване на модела "Цацаров-Гешев" с американска благословия.

Илиян Василев, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни