Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гръцки евродепутат грозно обиди Бойкова България: Това е мафия

Димитриос Друцас предизвика грандиозен скандал днес в европарламента в Брюксел в което буквално се обърна към българските евродепутати и българското правителство с думата: Мафия.
Гневът на гръка беше породен от факта, че България за пореден път е обещавала и говорила едно за Северна Македония, но всъщност в последният момент е започнала пак с мафиотските си номера и изнудвания, като е поискала заедно със Северна Македония да се присъедини в пакет и Албания.

Но преди да предадем речта му от днес, нека ви запознаем кой всъщност е г-н Друцас. Дмитриос Друцас е роден в Кипър в семейство от смесен брак между грък и немкиня. След завършване на началното образовние фамилията се премества във Виена, където баща му работи в гръцкото посолсство. Там завършва елитната гимназия „Терезианум“ и право във Виенския университет (1994).
Впоследствие е асистент във Виенския икономически университет и юридически сътрудник на австрийския министър на външните работи Волфганг Шюсел. През 1999 г. Друцас заминава за Гърция, където е привлечен за съветник на Георгиос Папандреу-младши, министър на външните работи. След загубата на властта и избирането на Георгиос Папандреу за председател на ПАСОК,

Друцас е ръководител на неговия външнополитически кабинет (2004-2009), а впоследствие и международен секретар на ПАСОК (2008-2009). След изборната победата на ПАСОК и Георгиос Папандреу през 2009 г. Друцас става заместник-министър (октомври 2009 – септември 2010) и министър на външните работи на Гърция (септември 2010 – юни 2011). От юни 2011 той е депутат в Европейския парламент.
Пред почти пълният европарламент днес, евродепутата от Гърция буквално каза истината за България, като не спести нищо на родните ни евродепутати и българското правителство, ето какво каза:
“Колеги днес, България и българските евродепутати отново се държат като шайка мафиоти, които искат чрез рекет да ни поставят условия как и кога да приемем Северна Македония и Албания в ЕС. Тези колеги от България, командвани дистанционно от страната си от техният министър председател, който искам да отбележа излиза от средите на мафията в тази страна и това на няколко пъти дори е подчертавано в грами дори на ЦРУ, искат да направим компромис с Албания и да я приемем в пакет с Македония. Колко удобно нали?
Мафиота Борисов иска да подкрепи другият мафиот министър председателя на Албания, за да могат да си продават каквото искат в така нареченият ЕС. Днес, аз заставам тук и призовавам всеки един евродепутат да стане от своята банка и всички заедно да отидем и да видим България отблизо, тази буквално разграбена страна именно от тези които я управляват вече 30 години, хора които са пряко свързани с колегите в тази зала от България. Всички техни партии или са били във властта или днес управляват България. За какъв съюз говорим колеги, когато в България минималната пенсия е 120 евро, няма никакво образование, а селата им буквално са разрушени, разграбени и изоставени на произвола на ромите и съдбата.
Колеги България е една страна в която управляват мафиоти, те грабят всичко като това всичко означава и парите на всеки един европейски данъкоплатец, тази страна е райско кътче на земята, но ние буквално я оставихме на един кръг от хора да я управляват. Народа на България е в ЕВропа, защото там няма доходи, няма пари, а лъжите на премиерът им Бойко Борисов могат да се сравняват само с тези на диктаторите от преди 40 години. Това повече не трябва и не може да продължава, едни хора които не могат и не искат да си поправят своите неща вече 10 години като членове на европейският съюз да ни изнудват, все едно всички трябва да сме зависими от тази мафия.”

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!