Гръцки евродепутат грозно обиди Бойкова България: Това е мафия

Димитриос Друцас предизвика грандиозен скандал днес в европарламента в Брюксел в което буквално се обърна към българските евродепутати и българското правителство с думата: Мафия.
Гневът на гръка беше породен от факта, че България за пореден път е обещавала и говорила едно за Северна Македония, но всъщност в последният момент е започнала пак с мафиотските си номера и изнудвания, като е поискала заедно със Северна Македония да се присъедини в пакет и Албания.

Но преди да предадем речта му от днес, нека ви запознаем кой всъщност е г-н Друцас. Дмитриос Друцас е роден в Кипър в семейство от смесен брак между грък и немкиня. След завършване на началното образовние фамилията се премества във Виена, където баща му работи в гръцкото посолсство. Там завършва елитната гимназия „Терезианум“ и право във Виенския университет (1994).
Впоследствие е асистент във Виенския икономически университет и юридически сътрудник на австрийския министър на външните работи Волфганг Шюсел. През 1999 г. Друцас заминава за Гърция, където е привлечен за съветник на Георгиос Папандреу-младши, министър на външните работи. След загубата на властта и избирането на Георгиос Папандреу за председател на ПАСОК,

Друцас е ръководител на неговия външнополитически кабинет (2004-2009), а впоследствие и международен секретар на ПАСОК (2008-2009). След изборната победата на ПАСОК и Георгиос Папандреу през 2009 г. Друцас става заместник-министър (октомври 2009 – септември 2010) и министър на външните работи на Гърция (септември 2010 – юни 2011). От юни 2011 той е депутат в Европейския парламент.
Пред почти пълният европарламент днес, евродепутата от Гърция буквално каза истината за България, като не спести нищо на родните ни евродепутати и българското правителство, ето какво каза:
“Колеги днес, България и българските евродепутати отново се държат като шайка мафиоти, които искат чрез рекет да ни поставят условия как и кога да приемем Северна Македония и Албания в ЕС. Тези колеги от България, командвани дистанционно от страната си от техният министър председател, който искам да отбележа излиза от средите на мафията в тази страна и това на няколко пъти дори е подчертавано в грами дори на ЦРУ, искат да направим компромис с Албания и да я приемем в пакет с Македония. Колко удобно нали?
Мафиота Борисов иска да подкрепи другият мафиот министър председателя на Албания, за да могат да си продават каквото искат в така нареченият ЕС. Днес, аз заставам тук и призовавам всеки един евродепутат да стане от своята банка и всички заедно да отидем и да видим България отблизо, тази буквално разграбена страна именно от тези които я управляват вече 30 години, хора които са пряко свързани с колегите в тази зала от България. Всички техни партии или са били във властта или днес управляват България. За какъв съюз говорим колеги, когато в България минималната пенсия е 120 евро, няма никакво образование, а селата им буквално са разрушени, разграбени и изоставени на произвола на ромите и съдбата.
Колеги България е една страна в която управляват мафиоти, те грабят всичко като това всичко означава и парите на всеки един европейски данъкоплатец, тази страна е райско кътче на земята, но ние буквално я оставихме на един кръг от хора да я управляват. Народа на България е в ЕВропа, защото там няма доходи, няма пари, а лъжите на премиерът им Бойко Борисов могат да се сравняват само с тези на диктаторите от преди 40 години. Това повече не трябва и не може да продължава, едни хора които не могат и не искат да си поправят своите неща вече 10 години като членове на европейският съюз да ни изнудват, все едно всички трябва да сме зависими от тази мафия.”

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...