Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктория Петрова: Красива съм, какво да направя?!

Виктория Петрова: Красива съм, какво да направя?!

Виктория Петрова, която упорито мълчи за личния си живот, най-сетне вдигна леко завесата към своя интимен свят. Години наред красивата водеща на новините по Би Ти Ви отказва всякакви интервюта, които не включват работни ангажименти.

В нюзрума на медията половинката на спортния министър Красен Кралев се ползва с имидж на Желязна лейди, но признава, че има редица емоции, които ѝ тежат.

„Не мога да кажа за себе си, че съм супер силна. Неуверена съм за някои неща. Липсата на здраве, разочарование – това ме прави тъжна. Не знам дали с такова впечатление остават хората, че съм силна, а по изключение някаква емоция ме прави слаба. Не, не е така. Наскоро детенце на 2 месеца се бореше за живота си. Безумно гадна болест – цироза. Тъжна история. Не ме прави слаба, но ме вади от равновесие. Невинаги закоравяваш от това, че в телевизията ставаш свидетел на всичко. Има някакви механизми за самосъхранение, факт е, но нали се сещаш, че не всяка медицинска сестра преживява болестта на пациента си. Те са по 50 в отделенията. Живот, с неговите добри и лоши страни“, споделя хубавата варненка.

Тя признава, че се е превърнала в абсолютен работохолик и не съжалява за това. „Нито сама лъжа себе си, нито някого съм заблудила, че е така. Да си журналист и да не си отдаден 100% на това – абсурд. Това е моят живот. Такъв съм си го избрала да бъде. Ако не ми харесваше, щях да го променя. Зарежда ме да работя. Не чувствам умора от ефира“, категорична е тв звездата. Неведнъж тя е била в епицентъра на медийни слухове и трън в очите на много свои колежки най-вече заради естествената си хубост.

Виктория, с право определяна като българската Анджелина Джоли, споделя, че е суетна в рамките на нормалното и никога не е искала да изпъква само с красотата си.

„В началото тя не беше важна, защото работех в радиа, но в телевизията исках да стане ясно, че не разчитам на красотата си като такава. Старала съм се, учила съм, чета по различни теми, за да не бъда голословна… Тази битка обаче е обречена. Хората те възприемат, както си искат, и има извънредни студиа, в които става ясно, че никой не ти говори в слушалката и никой не ти е написал какво да кажеш“, коментира Петрова.

„Всичко се вижда – колко можеш, колко е капацитетът ти. Тогава пък някой казва: „Тази е много умна“. И пак може да не те хареса. Твърде рано разбрах, че колкото и да се стараеш, невинаги можеш да овладееш страничната реакция. Или те харесват, или не те харесват… и това е нормално“, споделя любимката на зрителите.

Източник/ци: https://lupa.bg/ne

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!