Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корнелия Нинова: Три години върху мен и президента Радев се изляха тонове помия и лъжи

Трябваше да минат три години, да се изпишат стотици страници лъжи, да се излеят тонове помия по мен и президента Радев, за да излезе накрая истината наяве.

Това пише лидерът на БСП Корнелия Нинова в своя профил във Фейсбук. Коментарът й е  по повод думите на главния прокурор Сотир Цацаров, че няма никакви доказатества за нейни или на президента Румен Радев връзки с Леонид Решетников.

Припомняме, че тази теза беше добре подхранена от някои кръгове в страната и в продъление на три години беше извор на тежки нападки срещу лидера на БСП и държавния глава. 

Ето целият пост на  Корнелия Нинова във Фейсбук 

Трябваше да минат три години, да се изпишат стотици страници лъжи, да се излеят тонове помия по мен и президента Радев, за да излезе накрая истината наяве. 

Питам сега Плевнелиев, който беше превърнал тази тема в смисъл на живота си - къде сте?

Къде е Местан, който искаше специална анкетна комисия да разследва случая?

Имаше един министър на Борисов - Трайчо Трайков, който пък предложи да ме подложат на детектор на лъжата.

А и самият Борисов неведнъж се упражни на наш гръб с президента Радев за своя изгода. 

Няма да изреждам всички знайни и незнайни фалшификатори на политическия живот. Ще кажа само - времето е най-добрият приятел на почтения политик. То доказва правотата му.

Важно е той да има силата да го дочака. Но и времето е най - големият враг на подлеците. То ги разобличава. А народът решава бъдещата им политическа съдба. 

Припомняме, че днес Цацаров заави: "Към този момент в досъдебното производство няма данни Корнелия Нинова и Румен Радев са имали контакти с ген. Леонид Решетников".

На въпрос по повод шпионския скандал с русофилите, дали има данни прокуратурата за нерегламентирани контакти на Корнелия Нинова с ген. Решетников по повод издигането на кандидатурата на Румен Радев за президент, Цацаров отговори:. "Нито личността на г-жа Нинова, нито личността на президента Радев, нито техни твърдяни контакти с ген. Решетников, са послужили като повод за образуване на това досъдебно производство, нито до момента в страниците на досъдебното производство има, каквито и да е доказателства в тази насока“ 

Източник/ци: http://epicenter.bg/arti

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!