Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Силна Кампания – Цирк: Волен Сидеров кани Ангел Джамбазки на физически бой!

768x432

Каня от утре, 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това,

в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е.

Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври.

Това написа лидерът на „Атака“ и кандидат за кмет на София Волен Сидеров в профила си във „Фейсбук“.

Лютите спорове между двама кандидати за кмет на София се пренесоха в полето на предизвикателствата преди дни.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров си хвърлиха взаимно ръкавицата и се призоваха един друг да си направят медицински изследвания.

Първият настоя за тест за пристрастеност към наркотици на всички претенденти за кметския стол, а вторият – за тест за хомосексуализъм за мъжете.

  Ангел Джамбазки изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

132-184575-1_wide Image_7253063_126

„Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости“, мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

В същото време Сидеров поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

„Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици“, декларира вчера лидерът на „Атака“. 

„Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване“, настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!