В Мумбай ще се правят самолетите за бойната авиация, които платихме и които очакваме да получим след 4-5 години на цени, многократно надвишаващи онези, дадени на другите държави - клиенти... само и само САЩ да оставят любимеца на цяла България на васт?

Индия: Ние правим крилете на F-16

Индийската фирма Tata Advanced Systems (TASL) и Lockheed Martin Corp. [NYSE: LMT] обявиха споразумението си за производство на криле за F-16, предназначени за износ. Така се потвърждава написаното от 19 минути, че именно в Бомбай / Мумбай ще се правят самолетите за бойната авиация, които платихме и които очакваме да получим след 4-5 години на цени, многократно надвишаващи онези, дадени на другите държави - клиенти. И опровергава опровержението на представителите на американците в България: „Тази стратегическа инициатива позиционира индийската TASL като снабдител с криле на ВСИЧКИ БЪДЕЩИ клиенти и подсилва ролята й като глобален доставчик на F-16 в световен план. Маката Make in India също ще се подсили, както и връзките на САЩ и Индия в областта на отбраната“.

САМО НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ИНДИЯ ПОДПИСА ДОГОВОР С ФРАНЦИЯ ЗА ДОСТАВКА НА БОЙНИ САМОЛЕТИ ЗА НЕЙНАТА АВИАЦИЯ, ПАЗАРУВА ВОЕННИ СИСТЕМИ И ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ И ОТ РУСИЯ. ДАЖЕ ЗАРАДИ СДЕЛКАТА С МАКРОН, ЧИЯТО СТОЙНОСТ БЕ ВДИГНАТА С 3 МЛРД. ДОЛАРА, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕМИЕРА МОДИ ЕДВА НЕ БЕШЕ СВАЛЕНО.
Шукаран Сингх, главен изпълнителен и управляващ директор на TASL коментира: “За нас е удоволствие решението на Lockheed Martin да избере Tata Advanced Systems Limited за производството на криле за F-16 в Индия. TASL и Lockheed Martin, чрез този дългосрочен джойнт – венчър ще произвеждат и компоненти за самолети C-130J и хеликоптери S-92 Sikorsky в Хайдерабад. Това ни дава отлична възможност да покажем техноогическа експертиза и напреднем в нашето развитие, като подсилим не само индийската, но и световната аерокосмическа индустрия. Производството на крилете за F-16 за цял свят именно в Индия поставя нашата страна в центъра на най-голямата екосистема за бойни самолети на планетатаи ни прави предпочитана дестинация за авиокосмическото производство“.

Източник/ци: https://19min.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...