Ердоган подписа със Сърбия 9 споразумения с Бойко – само любов и прегръдки

Турция и Сърбия днес подписаха девет споразумения, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Ердоган говори по време на съвместна пресконференция със сръбския президент Александър Вучич в Белград. Турският държавен глава днес пристигна на официално двудневно посещение в Сърбия.

Турция и Сърбия подписаха девет споразумения. Определихме нови цели за развитието на двустранното сътрудничество, каза Ердоган, като добави, че стокообменът между двете държави е достигнал 1,2 милиарда долара.

Днес правим още една историческа стъпка за развитието на двустранните ни отношения. Сърбия днес отговори положително на молбата ни за откриване на турско консулство в Нови Пазар, посочи турският президент. 

Източник: Новини.бг

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни