Локхийд Мартин: Благодарим на Борисов за смелото лидерство, че избра Ф-16 (Иначе нямаше кой да ги купи?)

Ранди Хауърд

Ранди Хауърд

"За нас е огромна чест, че избрахте нашите самолети. Лично ви благодаря г-н министър-председател за смелото лидерство. Знам, че решението не дойде лесно, за нас е огромна чест, че бяхме избрани. Благодаря и на Държавния департамент." Това заяви Ранди Хауърд, директор за бизнес развитие на "Локхийд Мартин" по време на бизнес-закуската на Американската търговска камара, на която присъства и премиерът Бойко Борисов.

"Дълги години работя в компанията и не съм видял друг случай Държавния департамент да работи толкова активно в реализация на такъв проект. Бих искал да кажа на всички българи, да, нашите самолети са скъпи, но това е една отлична инвестиция, тъй като изстребителите ни ще се върнат под формата на инвестиция за сигурност в България. Заедно с училището на Горна Оряховица ще разработим обучение и на пилотите, и на поддръжката на самолетите.

Ще ви бъде предоставена подкрепата, когато има нужда от ремонт или друга техническа поддръжка. Надяваме, че нашите продукти ще бъдат най-голямата гаранция за сигурността на страната и ще защитават небето й. Когато доставим самолетите и последното поколение радари, отбраната на страната ще отговаря на най-новите технически изисквания", изтъкна още Хауърд в речта си.

Той посочи още, че в преговорите са участвали изключителни експерти.

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/a

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни