Локхийд Мартин: Благодарим на Борисов за смелото лидерство, че избра Ф-16 (Иначе нямаше кой да ги купи?)

Ранди Хауърд

Ранди Хауърд

"За нас е огромна чест, че избрахте нашите самолети. Лично ви благодаря г-н министър-председател за смелото лидерство. Знам, че решението не дойде лесно, за нас е огромна чест, че бяхме избрани. Благодаря и на Държавния департамент." Това заяви Ранди Хауърд, директор за бизнес развитие на "Локхийд Мартин" по време на бизнес-закуската на Американската търговска камара, на която присъства и премиерът Бойко Борисов.

"Дълги години работя в компанията и не съм видял друг случай Държавния департамент да работи толкова активно в реализация на такъв проект. Бих искал да кажа на всички българи, да, нашите самолети са скъпи, но това е една отлична инвестиция, тъй като изстребителите ни ще се върнат под формата на инвестиция за сигурност в България. Заедно с училището на Горна Оряховица ще разработим обучение и на пилотите, и на поддръжката на самолетите.

Ще ви бъде предоставена подкрепата, когато има нужда от ремонт или друга техническа поддръжка. Надяваме, че нашите продукти ще бъдат най-голямата гаранция за сигурността на страната и ще защитават небето й. Когато доставим самолетите и последното поколение радари, отбраната на страната ще отговаря на най-новите технически изисквания", изтъкна още Хауърд в речта си.

Той посочи още, че в преговорите са участвали изключителни експерти.

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/a

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...