Инвеститорите бягат от България, а не идват – „на крива ракета и космоса и пречи”

Инвеститорите бягат от България, а не идват.
Изведнъж, след като загубихме „състезанието” за завода на Фолксваген, управляващите решиха, че второто място е голям успех и едва ли не трябва да се радваме. За какво? Че немците избраха Турция пред България? Оправданията на Буда и обслужващият го персонал и дръжки на микрофони, че турците играли некоректно и предлагали помощи и бонуси, които ние не можем, като членове на ЕС са жалки и нелепи. Има една приказка – „на крива ракета и космоса и пречи”.

Изведнъж членството ни в ЕС стана недостатък и причина да загубим. Докато лапаха милиардите от ЕС, Борисов и компания не се оплакваха. Проблема обаче, истинският проблем наистина е в ракетата. Дизеловата, с която нашата прокуратура лети до луната.

При подобна сделка има множество фактори, които влияят на решението къде да се изгради завода. Това е огромна и дългосрочна инвестиция. Икономическите условия, инфраструктурата, кадровото обезпечаване и държавната помощ са изключително важни. Най-важна е обаче сигурността на инвестицията.

България, като член на ЕС би трябвало да може да гарантира това. Да гарантира, че в страната има върховенство на закона, сигурност за бизнеса, административен капацитет и климат, който не се определя от корупция и задкулисни схеми.
Турция е управлявана от параноичен диктатор, който напълни затворите и арестите със свои опоненти, общественици и журналисти, но бизнеса работи и държавата не посяга на частни компании. Ердоган е алчен за власт, но не е глупав. И си няма Пеевски, което е огромен плюс за турците.
Какво предлага България – най-бедната и корумпирана страна в ЕС?
И у нас арестуват журналисти, и у нас има репресии над недоволните и непримиримите. Показни арести и институции-бухалки. Територия, в която властва мафията и беззаконие. Предлагаме площадката на Кремиковци, която сама по себе си е символ на грабеж и корупция и на всеки инвеститор са достатъчни само няколко минути, за да разбере къде отива.

Случващото се с ЕМКО и Дунарит и случилото се с КТБ, сагата с продажбата на ЧЕЗ и още десетки подобни примери са спирачка за всеки инвеститор, решил на вкара пари в България. Рекета, корупция и кражбата на бизнеси са визитната картичка на управлението на Борисов. Разложена и зависима съдебна система, подчинена на мафията прокуратура, калинкизирана администрация, банки – гнили ябълки и политици – мутри, това предлага България.

Няма нормален инвеститор, който да рискува парите си в страна, в която бъдещият главен прокурор не уважава разделението на властите, премиер е бивша треторазядна мутра, министър на отбраната е ченге от ДС, министър на вътрешните работи е бивш шофьор на мутра, а министърът на правосъдието джурка обърнати файлове.

Немците предпочетоха диктатора Ердоган пред диктатора Борисов. Управляват ни най-долнопробни крадци и престъпници. СРАМ за нас, че позволихме това да се случи. Единственият начин да станем нормална страна е, като изринем това блато и си подредим държавата без мутри, ченгета, мафиоти и комуняги. БОЕЦ водим тази битка.

НА 24.10. – денят на избора на Гешев – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! СТОП ГЕШЕВ! И продължаваме.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...