България се развива с невероятни темпове за да може да поддържа последното място в класациите на ЕС

Една безпомощна и объркана женица, която не става за директор на училище, два мандата измъчва столицата и е нагла – има мерак за трети.

Тя просто е пионка, а големите далавери в София ги върти един от Банкя.

Тя е и страхлива – дайте един пример да е ходила при стотиците случаи на протест в столицата.Няма. Е

то какви лозунги дрънка , написани от пиарите на ГЕРБ и наизустени от бившата даскалица: „ България се развива с невероятни темпове” – така е, от страхотното развитие, все е на последно място в класациите на ЕС. Страхотно се развива и Фолксваген се уплаши от това развитие и отиде в Турция. Невероятно се развива не само в Европа, ами и на Балканите и нейният кумир Б.Б. подписа най-предателския договор с Македония.

Ако може Бойко и Фандъчка да намалят темповете на развитие на тази просперища страна, където една четвърт от народа – над милион и 600 хиляди, са на ръба на оцеляването. Иначе кадрите на ГЕРБ много се развиват – апартаменти с асансьори или тераси, къщи за гости, два милиарда попиляни / половината окрадени/ за саниране. Невероятни са темповете на развитие на страната. Вече взе да дотяга на народа и той излезе на протести. До сега не са протестирали само …митничарите.

При това обаче невероятно развитие беше смачкано здравеопазването, образованието е неузнаваемо – 40 на сто неграмотност, деморализирана полиция, армия и прокуратура. Съдът – тоже. Престъпност всекидневна и необезпокоявана. В 200 селища НЯМА НИТО ЕДИН ЖИВЕЕЩ! Тази бурно просперираща държава, според Фандъчка, навъртя 28 милиарда долара външен дълг!

Чуйте какви златни думи излизат от златните уста Фандъкови: „само демократично настроените хора като Бойко Борисов заслужават доверие, защото резултатите на Герб са видими.“ Българи, след трийсет години лутане из джунглите на Прехода, на върха на демокрацията е Бойко Борисов – десет години член на БКП, офицер от репресивното комунистическо министерство, участник във Възродителния процес, тъмни петна в биографията му в първите десет демократични години. Другите, почтени и мирни хорица, учени, работници, земеделци, творци – те не са на неговата демократична висота! Браво, Фандъкова! Личи си, че мислиш! И то така напрегнато, че чак мислите ти се чуват – сякаш са обути в налъми!

Стефан Северин

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...