Слави Трифонов: Искам справедливост, затова създадох партия

Слави Трифонов: Искам справедливост, затова създадох партия

Направих партия, защото искам справедливост. Това обявява Слави Трифонов по време на откриването на партията "Няма такава държава", показва видео във фейсбук, публикувано от самия него. Учредителят на политическата формация е категоричен, че нейната цел е да продължи каузата му за изпълняване на референдума, проведен от него преди време и подкрепен от 3.5 милиона българи.

Според Дългия случващото се в последните години в политическия живот у нас е нелепо и обидно, а случващото се в публичното пространство предизвиква у нормалния човек отвращение.

Голяма част от българите са заминали в чужбина точно поради тази причина, обвини политическото съсловие Трифонов.

По думите му хората, които упрваляват, са алчни за власт.

Аз и моите колеги процедираме по този начин, защото се случи нередност. Ние проведохме референдум по правилата на пряката демокрация. Той обаче беше хвърлен в нищото, все едно не се е случвал, възмущава се Слави.

Той обяви, че създаването на партията „Няма такава държава“ е продължение на неговата кауза.

Целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта, подчертава Трифонов и допълва, че не е алчен за власт, а за справедливост.

Целта ми е желанието на тези 3.5 млн. души, които подкрепиха нашия референдум, казва още Дългия.

От редколегията му го подкрепиха и заявиха, че стоят зад него с чиста енергия, с която ще отворят пътя на бъдещето за българите.

Има такава държава!

„Няма такава държава“ вече е факт! Учредена за 15 минути „на тъмно“, по Татовски, да подкрепя татовите деца? Учредителите инструктирани да мълчат!

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни