Путин се шегува: Кой е президент на Франция? Аз или Макрон? Да въведе ред в екипа си! (ВИДЕО)

Кадър: YouTube

Той бе помолен да коментира думите на Макрон, че във френската администрация има някакви подмолни структури, които възпрепятстват развитието на отношенията с Русия

Руският президент Владимир Путин отговори шеговито на въпрос по време на пленарното заседание на дискусионния клуб Валдай в Сочи. Модераторът на дискусията помоли Путин да коментира неотдавнашно изявление на Еманюел Макрон, че във френската администрация има някакви подмолни структури, които възпрепятстват развитието на отношенията с Русия.

"Все пак кой е президент на Франция - аз или Макрон?" - с усмивка отговори Путин. "Нека Макрон въведе ред. Защо питате мен?"

Руският президент посъветва френския си колега да смени онези хора от администрацията, които се противопоставят на политиката на държавния глава и да създаде нов, ефективен управленски екип.


Путин отбеляза, че не знае за такива проблеми на френския президент.

"Първо, не съм чул тези думи на президента, не съм в курса на нещата. Но ако му пречи някой от подчинените му, да го постави на място", - каза Путин, удряйки с ръка по страничната облегалка на креслото. - "Или да го смени. Да вкара в администрацията свои привърженици и съмишленици и всички ще работят като единен екип с високи резултати".

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник/ци:

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни