Путин се шегува: Кой е президент на Франция? Аз или Макрон? Да въведе ред в екипа си! (ВИДЕО)

Кадър: YouTube

Той бе помолен да коментира думите на Макрон, че във френската администрация има някакви подмолни структури, които възпрепятстват развитието на отношенията с Русия

Руският президент Владимир Путин отговори шеговито на въпрос по време на пленарното заседание на дискусионния клуб Валдай в Сочи. Модераторът на дискусията помоли Путин да коментира неотдавнашно изявление на Еманюел Макрон, че във френската администрация има някакви подмолни структури, които възпрепятстват развитието на отношенията с Русия.

"Все пак кой е президент на Франция - аз или Макрон?" - с усмивка отговори Путин. "Нека Макрон въведе ред. Защо питате мен?"

Руският президент посъветва френския си колега да смени онези хора от администрацията, които се противопоставят на политиката на държавния глава и да създаде нов, ефективен управленски екип.


Путин отбеляза, че не знае за такива проблеми на френския президент.

"Първо, не съм чул тези думи на президента, не съм в курса на нещата. Но ако му пречи някой от подчинените му, да го постави на място", - каза Путин, удряйки с ръка по страничната облегалка на креслото. - "Или да го смени. Да вкара в администрацията свои привърженици и съмишленици и всички ще работят като единен екип с високи резултати".

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...