Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има такава държава!

Елена Гунчева

Поредната мутра решава да влезе в политиката. Не разбирам феновете му какво не разбраха досега. Или ви трябват няколко патриотични песнички и един референдум, за да решите, че той е поредният Спасител?

Погледнете добре снимката. Така се подлъгахте и по Бойко. Защото се правеше на мачо и на лошо момче. А българският народ като мазохистична стара мома обича лошите момчета и приема всякакви издевателства.

Неуважението към другите отдавна е запазена марка на Дългия. Като се започне от хората от екипа му и се стигне до тези, които го харесват. Също като Бойко, той е самовлюбен и смята, че не е длъжен да дава обяснения на никого. В личния живот това е добре, но в политиката е голям гаф.

Партията се учредила за 20 минути в пълна тайна. Естествено, с името „Няма такава държава“. Дори само това мен ме обижда!

Трифонов, ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Нарича се България. Хубава, лоша, велика или срината, тя ни е Отечеството. Тя ни е майка. Човек не се отрича от държавата си, дори когато тя е зла с него. Както не се отрича и от майка си.

Ти постигна успех през тези години, като се гавреше с политици /естествено, не с управляващите/, с уважавани личности, подкрепяше хора, които за нищо не стават /Кунева/, показваше пълно пренебрежение към народа си.

Поне веднъж слезе ли от лъскавия си Хамър да поговориш с някой обикновен човек? Поне веднъж спря ли да поговориш с пенсионер на някоя пейка? Поне веднъж направи ли нещо, без да си правиш ПР с това? Поне веднъж разбра ли какво е да се грижиш за нещо – за семейство, за жена, за дете, за коте? Не, ти се грижиш за себе си.

Сега, возейки се в луксозната джипка, с черните очила и гледайки отвисоко на плебса, заявяваш, че нашата Родина я няма, нямало такава държава. Само теб те имало!

Ай, сиктир, от мутри в политиката! Омръзнаха ми чудовищата, които не могат дори себе си да понасят, да се опитват да се изкарат наши спасители!

Поредният цирк на Територията!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!