Партия „Обединени земеделци“ на жълтите павета подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на Столична община

Споразумение за политическа подкрепа подписаха днес ПП Обединени земеделци и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС. Подписи под споразумението сложиха председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в присъствието на Цветомир Паунов - областен координатор на ГЕРБ-София, Емил Йончев и Димитър Иванов - зам.-председатели на ПП „Обединени земеделци“, Красимир Вълев - председател на организацията в София, Симеон Стилков от ПП „Обединени земеделци“, както и кандидата за кмет на Банкя Рангел Марков. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Обединени земеделци“ подкрепяме Йорданка Фандъкова за кмет на София и предложената от нея листа с кандидати за общински съветници. Подкрепяме г-жа Фандъкова с нейните идеи за развитието на София като европейска столица и зелена град“, каза Петя Ставрева. Тя посочи, че предстоящите местни избори са важни не само за София, но и за посоката на развитие на България.

„Благодаря на ПП „Обединени земеделци“, която застава зад мен и зад работата за промяна на София. Промяната я правим заедно, с нашите политики и участието на всички хора в София. За мен е много важно в тази кампания ясното позициониране на кандидатите, което много кандидати се опитват да размиват. Повтаря се, че няма десни и леви тротоари, има ремонтирани и неремонтирани тротоари, но има дясна и лява политика и това трябва да е много ясно, защото просперитетът на един град зависи от посоката, в която той иска да се развива. За мен е важно да бъдем заедно с демократичните партии, с които заедно работихме за демократичната промяна на страната, и да вървим напред, за да гарантираме промяната на града ни с много ясна позиция, ориентация и ясни ценности.“ Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

По късно Фандъкова и председателят на ПП „Обединени земеделци“ ще участват в форум за предизвикателствата пред местната власт в процеса на евроинтеграция, организиран от Фондация „Конрад Аденауер“.

„Европейската ориентация и това, че София е част от европейското семейство - са много важни за развитието на града ни“, каза още Йорданка Фандъкова.

Източник/ци: http://epicenter.bg/a

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни