Призиви в мрежата: Да се организираме и на доброволни начала да завършим „Хемус“, за да пратим Бойко на заслужен отдих час по-скоро

Бойко Борисов даде заявка за това, че се маха от политиката в момента в който магистрала „Хемус“ бъде завършена напълно и това веднага породи невероятни коментари в социалната мрежа.

Най – силно впечатление прави призива на една група българи, които буквално ни приканват да организираме отново бригадирско движение в България с което да направим така че, „Хемус“ да бъде завършена веднага, за да може да се махне Бойко Борисов от властта и политиката час по-скоро.

Припомняме, че строителството на магистрала „Хемус“ е започнало преди точно 45 години, като в началото именно бригадири са извършвали всички дейности по строителство.

Днес отново в България имаме нужда от бригадири, пишат хората и ни призовават, понеже на всички им е писнало от Герб и Борисов. Да се вдигаме, да вземем кирките, лопатите, количките и да отиваме да строим „Хемус“, за да се разкарат окупаторите на властта в България, колкото се може по-бързо.

Борисов е обещал да си отиде след завършването на „Хемус“ публично пред медиите и понеже уви в България властта никой не иска да я сваля с протести, трябва да му помогнем да си тръгне по-бързо, като се организираме в ново бригадирско движение, приканват инициаторите.

източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Източник/ци: http://onovini.eu/2

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни