Призиви в мрежата: Да се организираме и на доброволни начала да завършим „Хемус“, за да пратим Бойко на заслужен отдих час по-скоро

Бойко Борисов даде заявка за това, че се маха от политиката в момента в който магистрала „Хемус“ бъде завършена напълно и това веднага породи невероятни коментари в социалната мрежа.

Най – силно впечатление прави призива на една група българи, които буквално ни приканват да организираме отново бригадирско движение в България с което да направим така че, „Хемус“ да бъде завършена веднага, за да може да се махне Бойко Борисов от властта и политиката час по-скоро.

Припомняме, че строителството на магистрала „Хемус“ е започнало преди точно 45 години, като в началото именно бригадири са извършвали всички дейности по строителство.

Днес отново в България имаме нужда от бригадири, пишат хората и ни призовават, понеже на всички им е писнало от Герб и Борисов. Да се вдигаме, да вземем кирките, лопатите, количките и да отиваме да строим „Хемус“, за да се разкарат окупаторите на властта в България, колкото се може по-бързо.

Борисов е обещал да си отиде след завършването на „Хемус“ публично пред медиите и понеже уви в България властта никой не иска да я сваля с протести, трябва да му помогнем да си тръгне по-бързо, като се организираме в ново бригадирско движение, приканват инициаторите.

източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Източник/ци: http://onovini.eu/2

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...