Безлов: Имотните измами с възрастни хора достигат 4000 годишно! Драматичен спад в броя на полицаите на глава на (ГЕРБ избирателите?)

.
Тихомир Безлов

В случая с Малашевци става дума за ромска група, която се е занимавала с имотни измами, които са насочени към хора с психични и когнитивни проблеми. Той посочи, че в действителност има и по-мащабни имотни престъпления. Годишно има около 3500-4000 престъпления срещу възрастни хора. Това заяви Тихомир Безлов, старши анализатор в Центъра за изследване на демокрацията.

За съжаление нищо радикално не се е предприело през последните 30 години. Има драматичен спад в броя на полицаите на глава на населението. В момента сме сред последните места по брой полицаи на глава на населението, посочи той.

Той разкри и схемата, по която се случват измамите. Търсят се лица чрез болногледачи, общински служители, по гробищата дори. Правят се справки по общините, извършва се документалната подготовка и се прехвърлят на хора, които са "бушони", след което се продават. И ако не се появят роднини, имотът се препродава. Безлов даде за пример случай, за когото стана дума в последното предаване "Чесно казано с Люба Кулезич", в който двама души губят семейната си къща по този начин.

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...