Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Манолова: С общи усилия можем да разрушим модела на управление чрез страх и натиск

Манолова: С общи усилия можем да разрушим модела на управление чрез страх и натиск

Ако стана кмет, поемам ангажимент да разруша този модел, който в момента управлява града, обяви тя

Гордея се с това, че гражданската енергия тръгна от ''Лозенец'' и ''Младост'' и зарази цяла София. Вече няма да се застрои нито едно междублоково пространство, нито една градинка, нито едно игрище, нито една детска площадка. Вече няма да се разрешават и да се издигат небостъргачи на най-неподходящите за София места и това е благодарение на гражданската енергия. Това обяви пред граждани кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова. 

,,Ако стана кмет, поемам ангажимент да разруша този модел, който в момента управлява града, при който се плаща няколко пъти за едно и също нещо на едни и същи хора. Модел, при който правилата за тези, които са близки до общината, не важат.

Които могат да си позволят всичко, а гражданите са подложени на натиск и заплахи. Гражданите се дават на съд, защото са излезли да защитят гражданските си права. Това е моделът – управление с натиск и страх. Но с общи усилия можем да разрушим този модел'', заяви още Манолова.

Тя обяви, че ще се бори за град, в който да има ясни правила за всички.

,,Ще работя за това трафикът да стане поносим за хората, общественият транспорт да стане привлекателен и за това да не се пилеят общински пари на вятъра. Обещавам, че няма да ви разочаровам. Ще разчитате на мен като кмет, както разчитахте на мен като омбудсман'', завърши Мая Манолова.

Източник/ци: http://epicenter.bg/arti

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!