Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байрактаров: Нима българите не знаят, че МВРО е основен разпространител на наркотици?

.
Димитър Байрактаров

През последните часове се появиха страшно много моралисти начело с показващия среден пръст на зрителите Кошлуков. Същия дори се самопровъзгласи за главен цензур на републиката. Не пропуснаха да се включат и от някакво грантаджийско НПО, което уж представлявало журналистите!? Ей богу, къде сте бе гълъбчета, когато нас неудобните ни съдят, защото сме дързнали да кажем истината?

Къде сте гълъбчета, когато търсим истината, а ни гонят и забраняват достъпа ни до информация!? И къде бяхте, когато Кошлуков показваше среден пръст от екрана на същото БНТ? А сега, изгледайте това видео и ми кажете, дали ситуацията не е същата като тази от 01.10.2019 г. и дали Чешмеджиева не действа целенасочено срещу Сидеров? Нейното "професионално" поведение усетих и на собствен гръб! За финал ще кажа, че да кажеш истината в България е геройство! Нима българите са доволни от покупката на тенекиите F-16? Нима българите не знаят кой ръководи паспортната мафия? 

Нима българите не знаят за кражбите в МО? Нима българите не знаят, че МВРО е основен разпространител на наркотици? Естествено, че знаят, но никой не ги пита! А хората се отвратиха да гласуват защото знаят, че изборите са нагласени в полза на удобните и послушните партийки, каквато е и МВРО! Не съм убеден, че българите са съгласни да плащат стотици хиляди левове, а вероятно и милиони за продукцията "Референдум", която е със съмнителен рейтинг. Според мен БНТ трябва да благодарят на Волен, че напомни на българите за умрялото и потънало в дългове БНТ. Малка справка в YouTube сочи, участието на Волен е гледано стотици хиляди пъти, гледаемост, за която БНТ може само да мечтае! 

Димитър Байрактаров, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/no

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!