Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доклад разкрива в какви РАДОСТНИ схеми на СТАБИЛНОСТ е набъркана Лиляна Павлова

Проект за Червения Аполон. Така започва мащабно разследване, което в момента се проверява от ЕС в което става въпрос за източени милиарди левове пари на европейският данъкоплатец, от хора в България свързани директно с Лиляна Павлова, която през това време беше регионален министър на страната.

Според публикация от 2011 година проектът е струвал 1 899 975 лева (по голямата част – от Кохезионния фонд), а националното съфинансиране е 284 996 лева.

Интересното е, че като част от проекта е опазваненто и възстановяването на популацията на главоча, който доби широка известност покрай изказването на премиера за главанаците. Това е струвало на данъкоплатците 61 792 лева. Тук трябва да отбележим, че става въпрос за преброяване на пеперуди.

Ето и таблица с екопроектите в които лица близки на Лиляна Павлова са участвали и в момента се разследват, колко точно е присвоено. Най изумителното е броене на чапли в река Марица – 700 000 лева.

Интересно нали, как ли се броят чаплите в Марица и къде точно могат да се видят? Също така и “Заплождане на пеперудата Червен Аполон и отглеждане на храсти за криене на дива мечка”. За 2 000 000 лева. Както се казва и това ако не е крадене от страна на кръговете около Герб и най – вече около Лиляна Павлова здраве му кажете.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!