Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Йорданов: Мая, спри с политическия пиар, във Великобритания няма да избиват българите както в СССР (просто бягат от ЕСССР)

Александър Йорданов

Александър Йорданов

„Поради появила се в медиите информация, че днес по инициатива на омбудсмана Мая Манолова се е провела дискусия, относно правата на българските граждани във Великобритания при евентуален Брекзит, на която са присъствали и български евродепутати, искам да информирам, че въпреки отправената покана НЕ СЪМ ВЗЕЛ УЧАСТИЕ В ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ”. Това изтъква в свое обръщение евродепутатът Александър Йорданов. 

„Постъпих така, защото прецених, че Манолова, която нито за момент не е преставала да бъда свързана с БСП, организира тази среща, за да си прави политически пиар – нещо недопустимо за функцията, която изпълнява в момента. При това влиза в предизборна кампания преди още официално да е даден нейният старт, а той е чак на 26 септември.

Каквото и да се случи с българските граждани във Великобритания след евентуален Брекзит то ще бъде със сигурност много по-различно от това, което се е случило с българите в обичания от партията на Манолова Съветски съюз.

<a href=Как призракът на комунизма управлява нашия свят">

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейски наченки на комунизма

Трета главa: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

Audiobook: How the Specter of Communism Is Ruling Our World

Там, както е добре известно, хиляди българи са избити и депортирани в Казахстан и Сибир, а други десетки хиляди са морени с глад многократно. Със сигурност това във Великобритания няма да се случи и го гарантирам на нашите сънародници като евродепутат”, казва Йорданов.

Той предупреждава българите да не се ловят на предизборните въдици на БСП и конкретно на Мая Манолова. „Бадева сте живели и живеете във Великобритания, ако се вържете да гласувате за партията, която и до днес почита убийците на българите в Съветска Русия”, акцентира евродепутатът.

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!