Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В ход е война срещу Свободата. Истерична и повсеместна. Тоталитарна

Джордж Сорос

Защото всяка война срещу Свободата е опит за възцаряване на тоталитаризъм, при който една идеологическа клика, диктува всичко, независимо от политическа опаковка и прогласени (винаги високо благородни) цели.

А истинската цел е една – контрол, т.е. несвобода. Днес една глобална идеологическа Секта, зад която стои транснационалния финансов капитал, се опитва да префасонира света в свой интерес.

Също като “културната революция” на Мао, която искаше да изкорени “четирите отживелици” – старите ценности, старите идеи, старите обичаи и старата култура.

Днес, “четирите отживелици” за Сектата са нацията, религията, семейството и мъжкото начало.

Като инструмент за всяване на страх, Мао насъска недообразованите, но до болка фанатизирани пълчища от ученици и студенти, да започнат масов терор.

Пребиваха учителите и инквизираха професорите по площадите, защото са “неправилни”. “Сварете мозъците им в олио. Бъдещето е наше” – крещяха хунвейбините.

Със същата цел в днешно време Сектата пусна в действие недоучилата гимназистка Грета и тълпите джендър-активисти. Климатичната паника и истериите на политическата коректност са новите инструменти за всяване на страх и потискане на разномислието. Но трябва да се знае, че Свободата винаги побеждава. Защото е от Бога.

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!