Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Павлова: Опозицията да каже, кой техен лидер е гален от три папи по главата и тогава да си мечтаят, че ще спечелят избори


Лиляна Павлова, която от месеци не се беше изявявала в подкрепа на партия Герб, на която както разбрахме от евроизборите тя не била член, но част от ръководството, днес успя отново да вбеси всички онези които я слушаха по едно от радиата с национално покритие в България.
За момента Лиляна Павлова е депутат от партия Герб в парламента, въпреки че не ходи много често на работа в последно време, любимката на Бойко Борисов, която пасва като дялан камък в което и министерство да я сложи начело, коментира за слушателите, темата местни избори 2019. Според Лиляна Павлова, Герб и на тези избори ще докажат на всички, че хората ги избират, защото им вярват, защото виждат реално построеното и най – вече, защото в опозицията са много нагли и са си помислили, че хората са забравили кой назначи за шеф на ДАНС господин Пеевски.

Всяка грешка на Герб се поправя, но грешките на БСП няма как да се поправят за няколко години, затова и хората пак ще ни изберат, защото ни вярват. И като заключение Лиляна Павлова, освен че прогнозира разгромна победа за Герб навсякъде над всички опоненти, попита водещият, слушателите и най- вече онези които са се вкопчили в думата опозиция, кой от техните лидери е погалван от трима различни папи по главата? Защото погалването означава само едно този човек е чист и затова всички му прощават, а Борисов има харизмата не само на лидер и водач, но и на човек на който всички могат да разчитат, защото той знае, кога трябва да е справедлив и кога трябва да наказва.
Нека когато от опозицията намерят поне един да е гален от трима папи по главата, тогава да си мечтаят за победа на избори без значение какви са те, а до тогава да слушат и гледат какво прави Борисов, какво правим в Герб, защото един ден това ще се оценя и от всички българи в България. Колкото до битката в София, според Лиляна Павлова, Мая Манолова имала шанса само да се повози на метрото построено в мандатите на Йорданка Фандъкова и да копира стила на прическата.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_993.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/%d0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!