Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Караянчева: Никой няма право да се изпречва на пътя на НСО! Автоматите са част от работата на момчетата

Караянчева

Цвета Караянчева от болницата в Лозенец коментира катастрофата и какво се е случило след зверският удар. Ето какво обясни шефката на парламента от Герб пред медии, които се опитаха да и зададат няколко от неудобните уви за нея въпроси:

“Самата катастрофа си я спомням много добре, но след удара ми се губят моменти, нямам спомен да съм навиквала детето и майка му, но може писъците ми от болката да са възприети от детето като викове срещу него и майка му.
Според мен ако НСО са извадили автомати в деня на катастрофата то това е било според указанията им за работа, а и всички знаем, че никой няма право да се пречка пред колите с които се придвижваме ние първите хора в държавата, защото нашата работа е важна и ние трябва да стигаме от точка А до точка Б за колкото се може по-кратко време.

Понякога стават такива инциденти, но в случая най – пострадала съм аз, която все още се лекувам в болница, а относно факта, че тези хора от катастрофата от другата кола, са заминали в чужбина, то това е тяхно право, тяхно решение и това се случва сега в демократичната ни страна, която е член на ЕС.
Днес, всички можем да се придвижваме навсякъде в страните членки само с лична карта и с целите си семейства, нещо което беше немислимо само до преди няколко години, докато не се присъединихме към голямото европейско семейство, благодарение на това, че премахнахме системата на комунизма в България”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_120.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!