Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пуерилизъм*. Гешевистите извадиха атомното оръжие - плод-зеленчука

.

Никола Филчев - винаги готов..

.Източник: БГНЕС

Извадиха Никола Филчев от нафталина и го пуснаха при Георги Любенов по БНТ. При Любенов, защото задава само удобни въпроси. Получи се Ниагарски водопад от помия върху съдиите и всички, които не тичат с ибрика подир Цацаров и Гешев. На соросоидите, Калпакчиев, Костов, пазарната икономика, частната собственост и демокрацията – Филчев мамицата им разката… Слогана на кампанията: Слушате Филчев – получавате Гешев.
Никой не може да разбие крепост отвън така, както отвътре. Повече Филчев и мишлета, повече прикриване на онези гласчета по телефона в БНР, умилени от Гешев академици – и 6-те процента доверие в прокуратурата ще ви се сторят много.  

***

Филчевизми... Извинявайте, че в неделя, ама те милост нямат…

Филчев по адрес на Брус Джаксън, председател на Американския комитет по разширяване на НАТО, лобирал активно за присъединяването на България към блока: “Този Джак Бруксън е някакъв международен шмекер, който се взема насериозно.”

И това презрение, защото Брус Джаксън изрича публично мнението си за главния прокурор тогава Филчев и обкръжението му: „Работят повече в полза на престъпниците, отколкото в полза на държавата“.

***

На въпрос на журналисти за връзките му с Алексей Петров отговаря: “Дай да приключваме, казах ви, не е ваша работа, дай да приключваме.”

***

„Дневник“, 20:11, 21 юни

Софийският военен съд отмени постановлението си, с което преди седмица обяви бившия главен прокурор Никола Филчев за общодържавно издирване. Филчев, който по информация на външното министерство замина миналата сряда като посланик в Казахстан, беше обявен за издирване, след като за четвърти път не се яви в съдебната зала да свидетелства по делото за намерените през 2000 г. в дома му подслушвателни устройства. Филчев отлетя от България ден преди заседанието на съда.

***

Според запис, предоставен на сайта "Всеки ден", на въпрос на репортера на БТА знае ли за назначената проверка на работата му, Филчев казва: "Каква проверка? Проверка к..а .... ми Янчо!" По-късно Филчев се разкрещял: "Повече, лайно мръсно, не ми звъни, щото ще ти ... ....... майчина", и затворил телефона. При следващ опит на журналисти да се свържат с него, посланикът вдигнал телефона с "тук е плод-зеленчук".

***

Борис Велчев в отворено писмо по повод нападки на Филчев срещу него, 18.01.2019 г.: „Филчев винаги е бил обсебен от страх. Особен, психопатичен страх, постоянен ужас от възможното възмездие за всички извършени в миналото мерзости. Постоянната борба с вътрешните бесове сигурно ужасно износва психиката. Както и броенето на дългите дни до изтичането на давност, която продължава да бъде далеч.

Страхът му от тези, които са власт, води до унизително раболепие, видно и от последните му интервюта. Омразата му към тези, от които се е страхувал, но от които вече не го е страх, е патологична. Вероятно психиатрите си имат дума за подобни състояния“.

***

Ген. Атанас Атанасов: Имаше връзка между предишния президент Георги Първанов и бившия главен прокурор Никола Филчев и тя протичаше през Алексей Петров.

***

Продължавайте в същия дух. Пускайте Филчев и други като него да ви рекламират. Когато идиот каже на умния – глупак, това не означава, че идиотът е умен.

***

Глупакът е като барабан – вдига много шум, но е празен. Бийте барабана, гешевци, голяма тупурдия се получава.

Филчев цитира Бареков на 29.09.19 по БНТ. Сериозен проблем със санитарите...

Време е някои от обект на медийно внимание да станат обект на медицината.

Фрог нюз 

*Пуерилизъм – вдетиняване, възрастни се държат като 5-годишни деца.

Източник/ци: https://frognews.bg/novin

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!