Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продават се деца – Българчетата струват 33 000 долара… Доживяхме пак да продават децата ни като роби

Искате ли да си КУПИТЕ българско дете – няма проблем – на американския пазар за роби ще ви го доставят срещу сумата от 33 000 долара!!!
Искате ли повече български деца – няма проблем – стига да имате пари – ще ви доставим колкото искате!!!
Доживяхме ПАК да продават децата ни като РОБИ!!! Преди по пазарите и тържищата – сега – по ИНТЕРНЕТ!!!
Осигурява се и богат каталог – да си изберат каквито искат!!!
От българска страна съдействат “родолюбците” от фирма Веста:
“Ние работим директно с Веста, агенция в България, за да улесним всички осиновявания, както и да преценим различните нужди в домовете за сираци. Милена е служила като част от нашия отдаден екип и Веста за последните 8 години!”
Работата с частна агенция за осиновяване на новородено или бебе или за осиновяване от друга страна може да струва от 5000 до 40 000 долара. Някои агенции имат плъзгаща се скала, базирана на доходите на бъдещия осиновител.
Разходите за работа с адвокат и без участие на агенция могат да варират от $ 8,000 до $ 40,000 и средно $ 10,000 до $ 15,000. Семействата, които решат да работят с адвокат по осиновяването на тези независими осиновявания, обикновено вземат активна роля при идентифицирането на детето, което се надяват да осиновят, или на раждаща майка.

Тъй като България се придвижва към поставянето на повече деца в приемна грижа, докато чакат своите семейства, AGCI подкрепя този преход, като гарантира, че децата, които все още са в институциите, получават възможно най-добрата грижа. AGCI подобри грижата за сираци в държавните сиропиталища чрез поддръжка на храните и храненето, снабдяването с памперси, облекло и спално бельо, както и дарения за увеличаване на съотношението на полагащите грижи. Тази повишена грижа помага на децата да процъфтяват, докато чакат завинаги семействата си!
“От 1991 г. в Християнската агенция за осиновяване, “Божиите деца-интернационалисти” са  настанени  над 620 български сираци при своите нови семейства . Миналата година всички деца, приети чрез програмата на AGCI България са на 2 години към момента на настаняването.  Освен това, има толкова много стипендии, които да помогнат за приемането на достъпна възможност – през последните две години семействата, които приемат чрез Програмата за осиновяване на България на AGCI, са получили над 104 838 долара за помощи за осиновяване.
    Децата на изчакване за осиновяване са на възраст между 2 и 14 години. Групите на сестрички също чакат.
    Сроковете за осиновяване могат да варират в зависимост от отвореността на приемното семейство към фактори като пол, възраст и медицински състояния.
    Всеки месец получаваме информация от България за чакащи деца, за които можем да се застъпваме.
AGCI поставя децата в България чрез процеса на регистрация на МП и чрез застъпничество за чакащи деца.”
Приблизителната цена за приемане от България е $ 33,025. Цената не включва самолетни билети, настаняване и други такси, свързани с пътуването.
“БЪЛГАРИЯ ТАКСИ И РАЗХОДИ ЗА БЪЛГАРИЯ
$ 10,850 * Тези такси покриват разходите за улесняване на международното осиновяване в България. Тези такси включват, но не се ограничават до разходи, свързани с персонала, администрацията(ПОДКУПИ), обучението и образованието, съдебните такси и комуникациите, свързани с правителството и органите на агенцията, държавните такси и грижите за вашето дете преди завършването на осиновяването ви. (Задължително с попълване на досието и препратката, както е посочено в тарифния план)….”
Как да си купите дете от България:
ПЪРВА СТЪПКА
Завършете домашното проучване и досието.
ВТОРА СТЪПКА
Изчакайте да бъде съчетано с детето ви и след това започнете процеса на препращане.
СТЪПКА ТРЕТИ
След приключване на процеса на препращане, единият или двамата родители трябва да пътуват, за да посрещнат детето си за 5-7 дни.
Четвърта стъпка
След среща с детето си в България, осиновяването ще бъде финализирано чрез българската съдебна система.
СТЪПКА ПЕТ
След приключването на осиновяването семейството ви ще пътува за втори път в България за 11 дни, за да доведе детето ви вкъщи.
СТЪПКА ШЕСТ
Добре дошъл у дома! AGCI и България изискват доклади за след осиновяването, изготвени от лицензиран социален работник, да бъдат подадени на 3, 6, 12, 18 и 24-годишни годишнини от пристигането на детето ви в САЩ. , От родителите също се изисква да завършат процеса на повторно осиновяване на държавата. AGCI е тук за подкрепа през целия живот на вашето дете – свържете се с нас по всяко време за текущи услуги за поддръжка!
https://www.adoptuskids.org/?r=l
В България децата ни са избивани, поради липса на средства за лечение и нормална храна… Родителите не могат да ги гледат и ги ПРОДАВАМЕ на чужденци по интернет робските пазари…
Народ ли сме или стадо обезумели говеда, които побеснели тичат към пропаст!?!!
Време е да се събудиш народе!!! Иначе скоро няма да те има!!!

Източник/ци: https://www.informiran.net/%d0%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!