Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Contra Greta Thumberg

Светозар Христов, Фейсбук

Само аз ли не мога да разбера тея активисти?
Като малолетната или непълнолетното момче....Гретел Кумберхурт ли, как се казваше?
Защо са загрижени и са се фанали като удавник за сламка за тоя климат...
Климата, та климата...

Бе,климатът е бил доста по-горещ много пъти в историята ма...и по-студен също...

Да не би първобитните, като са копали камънак да са го направили такъв?
Едно време и динозавърчета е имало. Да не сме ги избили ние? Защо не се загрижите по-така...някак универсално за всичко - т'ва глад, т'ва детска смъртност, т'ва корпорации, т'ва дълговете на бедните страни към МВФ, па т'ва войни и навлизане в териториите на суверенни държави, здравеопазването, дето никво го няма ,образованието дето никво го няма...що не ходите да образовате повече хора в близкия Изток и Африка примерно - сега дори и при вас - в Западна и Северна Европа?

Грета Световна Комунистическа революция ли ви чака?

Па да усмирите немирните фундаменталисти и религиозни?
Кви климати ви гонят? Ако избухне един супер-вулкан-и сте дотам...
Само на климати ше ми станете... Като ви тресне едно земетръсче от 8-9 степен нагоре по бай Рихтер - дотам сте.. .Ма много станахте важни...вече и климата зехте да променяте ли?

Единствените неща, които са неприятни - са найлоновите торбички и пластмасовите чашки и там джунджурийки, и на кравите лайната, дето ги гледат да може да има повече говеждо, от което съм сигурен,че и ти хапваш, малка пръдло...с това Земята ше запомни непослушните си деца...
Като за миг, може да се оттърве от тях като от въшки. За голяма работа се зехте(зехме). Ах,ох...ама как, ние сме виновни за климата, ние замърсяваме...чрез нашата дейност...ще унищожим животните, Земята...Нищо няма да унищожите...освен себе си.

Природата си знае работата .Някъв си вид там, произлязъл преди няма и двеста хиляди години, провеждащ промишлена дейност от няма и два века, срещу една свободно рееща се сфера из Космоса от 5 милиарда години??? Я пак, че не чух? И вие вярвате,че човек, може да направи нещо на планетата? Или да накара Слънцето да грее повече или по-малко? Я си сядай на бъдещия дебел пърдялник, тийн пикло, и земи да почетеш геология, климатология, география, археология и тн, че малко да ти светне...А ако искаш да помагаш с нещо - оди и чисти гнусната пластмаса, която и ти употребяваш многократно пъти повече от климато-засегнатите ти братя и сестрички в Африка да речем...
И не се обяснявай, а давай - събирай!

Източник/ци: https://www.lentata.com/p

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!