Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров за катастрофата с Ккараянчева: Тези терористи сега се оплакват, че НСО имали автомати

Антон Тодоров

Антон Тодоров от Герб за пореден път нарече участниците в катастрофата с Цвета Караянчева, майка и детето и, които буквално бяха на косъм от смъртта, след като кортежа на председателката на парламента ги връхлетя с 200 км. в час ТЕРОРИСТИ!!!
Според гласа на Герб дори и да е имало автомати в колата на НСО, дори и да са карани да лежат в канавката край пътя майката с раненото и дете, това е напълно в реда на нещата, защото има реална опасност за вторият човек в държавата – председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, а всички онези които се възмущават в социалната мрежа Фейсбук, че НСО си изпълнявали задълженията е добре да прочетат какво пише в разпоредбите за НСО, което е на пряко подчинение на президентът Румен Радев за такива ситуации.

НСО са действали достойно и трябва да ги поздравим, защото в България има закони и те трябва да се спазват постоянно, това че са действали по правилник е правилник, защото всички знаем, че терористите по цял свят жертват дори и деца, за да постигнат лошите си цели и покажат посланията си. Ние от Герб спазваме законите и се грижим за сигурността на всички хора в България, докато тя всеки ден се развива и просперира, но също като нашите приятели от ЕС и атлантическият блок не толерираме тероризма и действаме безкомпромисно срещу него, затова и действията на НСО не трябва да се заклеймяват, а напротив да се похвалят в този случай.
Това че тази майка и детето и са заминали след тази катастрофа в чужбина и вече не живеят в България, за пореден път ме убеждава, че това е била една добре премерена атака от страна на опозицията и всички онези, които искат да върнат България в ръцете на руското влияние, за да се руши имиджа на Герб и само бързата реакция на шофьора на Цвета Караянчева, един герой за медал на НСО уви им провали плановете и те си изтеглиха терористите от България, за да не могат медиите да стигнат до истината, че някой ги е накарал заради пари или насила да извършат това покушение, срещу един от стълбовете на демокрацията в Герб и България. Пожелавам бързо възстановяване на Цвета Караянчева и все така праведно да председателства в Народното събрание на България.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_898.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!