Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Атанасова разкости Манолова, президента Радев и всички комунисти и разкри ще падне ли правителството

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

Кадър: Канал 3

Никакви паралели няма между Румен Радев и Мая Манолова, защото Мая Манолова е толкова ясно оцветен партиен кандидат, и то оцветен в кърваво червено. Такава характеристика направи на бившия омбудсман като независим кандидат за кмет на София Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ, в предаването на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов".

Аз винаги си я представям с червения потник на Бузлуджа с надпис "Шанс за Орешарски", или снимката й с братя Галеви. Или как не можеше да влезе в такси в центъра на София, защото я освиркваха протестиращи, допълни Атанасова.

"Първо не знам и дали някой уточни чий кандидат е г-жа Манолова. Тя много се дистанцира от БСП, но този човек беше в 3 мандата подред от партията.

Бих казала, че ще бъде обидно за т. нар. десница от София да избере ляв кандидат.

Десните комунисти от ГЕРБ

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Просто, ако можеш да си направиш някакъв фейслифт или ежедневна прическа, то политически лифтинг дори да опиташ да си направиш, си твърде позната и с на моменти скандален бекграунд в биографията си, за да твърдиш, че си независим, граждански кандидат, или кандидат на десницата", посочи още Десислава Атанасова.

Тя добави, че е готова да изброи поне 68 неща, по които Йорданка Фандъкова превъзхожда Мая Манолова като кандидат за кмет.

"В момента са 20 кандидатите за кмет на София, всяка коалиция или партия е предложила най-подходящия за нея.

Това, че зад г-жа Манолова има някакъв странен хибрид, това е нейна работа.

г-жа Фандъкова стои ГЕРБ и автентичната десница - СДС, и това вече работи", каза Десислава Атанасова.

"За краткия й престой като омбудсман имаше възможност да покаже и свои други качества. Но има грешка и за качествата й, защото много от каузите, от решенията, не се дължат на нейните усилия, а защото изпълнителната и законодателната власт са предприели мерки", натърти Атанасова.

"Да, тя може да е действала като катализатор, но без изпълнителната власт, без министър-председателя, без законодателната власт, какво щеше да постигне? Нищо.

Ако не беше подкрепата на изпълнителната власт, на законодателната власт - в парламента всички социални проекти, които ние гласувахме, всички искания на г-жа Манолова, станаха в отсъствието на БСП", припомни депутатът от ГЕРБ за излизането на социалистите от НС.

На въпрос на водещия Любо Огнянов дали евентуална загуба на изборите в София няма да предизвика падането на правителството, Десислава Атанасова отговори:

"Категорично не смятам, че ще има промяна в София. Аз съм убедена, че всички граждани на столицата виждат какво се случи в мандатите на г-жа Фандъкова, съжалявам, че нямаме време да опонирам на казаното от г-н Проданов, за транспорта, за метрото.

Всъщност бях чула нещо като слоган на г-жа Манолова, че ще руши тухла по тухла модела на управление на Столична община. Кое ще руши? И за кой приятелски кръг говори?

Много е интересно е да разберем кой е приятелският кръг на г-жа Манолова, циркулират снимки от Дупница, с братя Галеви", натърти още Десислава Атанасова.

Източник/ци: https://petel.bg/A

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!