Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Някой да си спомня това лице да го е било еня за нещо друго освен за собствения му задник?

Урок по история за склерозирали Костовисти. Само фактите и малко изводи:

1. България беше приета в НАТО на 26 март 2003 г. на извънредно заседание на Северноатлантическия съвет в Брюксел постоянните представители на деветнадесетте страни – членки на НАТО подписват протоколите към Северноатлантическия договор за присъединяване на България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия и Словения в присъствието на министър Соломон Паси и външните министри на другите поканени страни. На 18 март 2004 г. Народното събрание на Република България ратифицира Северноатлантическия договор, подписан за първи път от страните-основатели на пакта на 4 април 1949 г. във Вашингтон, а на 29 март 2004 г.. документите по присъединяването към Северноатлантическия договор на седемте нови страни (България, Естония, Латвия, Литва, Словакия, Словения и Румъния) са депозирани във Вашингтон. Последната дата се счита за дата на приемане на България в НАТО. Всичко това се случи по време на управлението на Царя!!!

2. 25 април 2005 г. – на тържествена церемония в Люксембург България и Румъния подписват договори за присъединяване към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. От българска страна Договорът за присъединяване е подписан от президента Георги Първанов, министър-председателя Симеон Сакскобургготски, министъра на външните работи Соломон Паси и министърката по европейските въпроси Меглена Кунева. Всичко това стана по време на управлението на Царя!

3. Структурите на СДС бяха създадени най-вече с  усилията на Христо Бисеров

4. Мавзолеят беше взривен благодарение на усилията на Евгений Бакърдажиев

5. Приватизацията беше дело на покойния Сашо Божков

6. Местната политика на СДС беше обоснована и защитавана от Стефан Софиянски и Христо Кирчев.

Всички те! До един! Бяха предадени от лицето Иван Йорданов Костов

Може ли някой да ми обясни поради каква причина аз трябва да се тревожа, че видите ли лицето Иван Йорданов Костов щял бил да има проблеми с Прокуратурата? Някой да си спомня това лице да го е било еня за нещо друго освен за собствения му задник?

С вчерашното си хленчене в национален ефир лицето Иван Йорданов Костов нагледно, цветно и широкоекранно показа една грижливо скривана негова лична характеристика! Това, че в името на властта е готов да мине през трупове го знаем всички – в наши дни стана ясно, че този страхливец не е готов да защитава кауза(различна от частните му проблеми) с цената на … нищо свое! Ако някой е очаквал ще лицето Иван Йорданов Костов ще извади сабя и ще поведе легионите на битка, значи е ГЛУПАК! В главата Костова се върти точно обратната постановка – легионите умират в краката му,  за да може той да си върти синджирчето, докато чака възкресение във властта.

Само че този път глупаците са на свършване!

Антон Луков

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!