Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лепа Брена пее във Видин срещу 30 бона

Лепа Брена пее във Видин срещу 30 бона

Най-бедният регион в Европа – българският Северозапад, показа, че заслужава съдбата си. Видин пръска непосилна за бюджета си сума за панаир, гарниран с чалга до оглушаване, кебапчета и бира на корем.

За да стане „върховно парти”, днес, 28 август, сряда, на сцената ще се качи легендарната турбо фолк певачка Лепа Брена. Нейният концерт е включен в програмата на джамбурето, започващо в 21 ч. на откритата сцена в двора на бившето военно поделение до крепостта „Баба Вида“.

Според информация от възмутени служители на общината, кметът се спазарил с Лепа Брена срещу „скромните” 30 хиляди лева!

Панаирът бе открит на 23 август. Първата вечер на сцената се изяви Цветелина Грахич, бившата вокалистка от „Шоуто на Слави“. После я смени неостаряващият сръбски певец Бобан Здравкович. На същата сцена след сърбина излезе Преслава, след това – Амар Гиле. На 30 август – отново сърбин – Саша Матич. Панаирът ще закрие Камелия на 31 август.

120 търговци с различни стоки вече отвориха щандове на панаира. За да е пълна гюрултията, има бирарии и всякакви сергии. За децата са предвидени въртележки, влакчета, люлки и др. Концертите са всяка вечер от 21 часа – от първия до последния ден на събитието.

Източник/ци: https://lupa.bg/ne

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!