Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ангелкова се барна в тоалет на "Долче и Габана" за 4 бона

Ангелкова се барна в тоалет на 'Долче и Габана' за 4 бона

Николина Ангелкова впечатли всички в курорта Свети Влас с уникалния тоалет, с който се издокара за вечеря. Министърката на туризма показа рокля и обувки от последната колекция на италианските дизайнери Долче и Габана, струващи космическите 4000 лева.

Ангелкова се похвали не само с фешън дрешката, но и с перфектна фигура, като се щракна на любимото си място за проверки - плажа.

Ефектната рокля, която няма как да не се понрави на всяка дама е възкъса, с актуален принт на големи цветни рози. За да е в тон, Ангелкова обу и  обувки с висок ток със същите мотиви. Шефката на туризма се щракна на фона на залязващото слънце и акостиралите яхти на „Марина Диневи“.

Тоалетът на Ангелкова се предлага в  официалния сайт на модната къща за 1250 евро, което се равнява на 2446 лева. Изваяните обувки с инкрустирани камъни пък са на цена 725 евро, или 1418 лева.

Туристическата шефка се слави със страстта си към модата и ексцентричните си дрехи. Министърката шашна дори ВИП-звезди от Холивуд си на връчването на наградите „Оскар“ през 2018 г., на които блесна с уникална дълга полупрозрачна рокля. Ангелкова винаги е казвала, че купува дрехите си със собствени средства. Съпругът й Христо обаче също може да си позволи да радва жена си със скъпи тоалети, тъй като е в ече 15 години в бизнеса за луксозни имоти

Източник/ци: https://lupa.bg/news/an

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!