Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За танцьорката ни в Корея: Нинова – Докато Борисов обяснява как се е криел под формата на танцьорка да играе таекуондо, „Фолксваген“ отиде в Турция

плюсbig_00

По интересен начин завърши гостуването на Корления Нинова в предаването „Плюс Минус“ по „Нова телевизия“.

„Червената“ лидерка взе отношение по различни теми, като в един момент водещите обявиха, че времето е изтекло. Тук тя попита: „За икономика няма ли да говорим? Няма време? Защото днес има една тревожна новина, че за съжаление „Фолкваген“ няма да дойде в България. Говорят се тревожни неща и за икономическа криза. Но явно друг път ще говорим за тези важни неща. 

Не обръщаме внимание на сериозните неща, разбирате ли? Защото докато г-н Борисов обяснява как се е криел под формата на танцьорка да играе таекуондо, „Фолксваген“ отиде в Турция. Важно е да има производство, икономика и работни места, а това не правим“. 

Преди това тя говори най-вече за предстоящите избори за кметове. „Да, много се говори защо БСП няма свой кандидат за изборите в София. Нашето желание е чрез Мая Манолова, освен БСП, можем да привлечем гласове и на други граждани от София, симпазитазнти не на БСП, да съберем по-широка подкрепа и да реализираме целта, която имаме. 

Важен е документът, който подписахме, носи името „Заедно за коренна промяна в управлението на столична община“. Подписан е от Калоян Паргов и Мая Манолова. Имаме много цели. Например билетът за транспорт да стане 1 лева, за да е по-чист въздуха, общинските училища да бъдат снабдени с лекари, да се преразгледа договора за концесия на „Софийска вода“ и т.н. 

Интрига е, че между мен и Манолова има някакво напрежение. По един единствен повод сме спорили публично. И това не е по повод номинацията ни за Румен Радев, а за Истанбулската конвенция“, каза тя и добави, че основната цел на БСП на тези избори е да удвоят броя на кметовете си. 

Петел

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!