Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко от Корея: Купим ли инсталациите за горене ще можем да горим боклука на целият свят

Няма “Фолксваген”, няма “Хюндай” Борисов е в Корея, за да договори цена за покупка на инсталации за горене на боклук. Ако все още не сте го разбрали, то прегледайте новините от тази сутрин, защото с покупката на инсталациите, буквално мафиота Борисов ще влезе в голямата игра на мафията по цял свят, а именно боклука.

Според министъра на икономиката Емил Караниколов лично назначение в правителството на Делян Пеевски, през квотата на вече несъществуващият в коалицията партньор партия “Атака” корейците можели да ни продадат инсталации за всички пещи на ТЕЦ овете на Ковачки, за бъдещият завод за отпадъци на София, а защо не и за пещите на бившият вече завод “Кремиковци” лична собственост на Бойко Борисов, за да заработи като депо за изгаряне на боклука на света, който и сега се гори в България, но не в такива модерни инсталации каквито са корейските според запознати с този бизнес.

Няма значение, че ще горим боклук е коментирал Борисов, важно е корейците да стъпят в България, за да покажем на всички, че сме търсен партньор от страна на азиатските инвеститори, за да привлечем още такива.

Тук е мястото и да отбележим, че дъвката, която дъвчи Борисов за завод на “Хюндай” в България някой вече трябва да му каже да я преглътне, защото завод на “Хюндай” на Балканите ще има, но той ще е в Сърбия и това е договорено още през 2018 година. Така че Борисов да не се напъва, защото ще стане същото каквото стана и с ‘Фолксваген”, които следващата седмица подписват с Турция.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_456.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!