Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лили Иванова закова кантара на 43 кила!

Лили Иванова закова кантара на 43 кила!

Естрадната прима се тегли всеки ден

Лили Иванова се е стопила още повече. Примата на родната естрада е заковала кантара на 43 кила, издадоха от обкръжението й. Лили показа снимки от концерта си в Пловдив на 17 септември и от кадрите се вижда, че краката й са като щеки, забеляза Lupa.bg.

За разлика от фолкаджийките, които се вталяват с фотошоп, изпълнителката на "Детелини" отслабва с глад.

"Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това - да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограмите, а грамовете. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 г, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг", разказа преди време за строгия си режим звездата.

Преди години Лили беше признала, че поддържа 45 килограма, но явно с годините намалява теглото си. Всеизвестен факт е, че тя спи по 12-13 часа на ден, защото сънят е много важен за нея.

"Обикновено се събуждам към 12,30-13 часа. Трябва да съм се наспала. Такива неща спазвам. Но нещо специално... Трябва да съм гладна, преди да пея. Съвсем малко неща мога да си позволя. Примерно белтък, един или два, без жълтъка. Това е", разкри в едно от малкото си интервюта естрадната легенда.

Снимки:Ина Янева

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!